reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Cukrzyca ciążowa bierze się przez to że hormony ciążowe zaburzają pracę trzustki, która produkuje insulinę. Nie ma to nic wspólnego z tym co jedliśmy przed ciążą czy jaki tryb życia prowadziliśmy. Każda z nas może być w tym niewielkim procencie kobiet, która będzie miała cukrzycę ciążową niestety :/ w pierwszej ciąży jadłam bardzo dużo słodkiego i nie miałam cukrzycy a w trzeciej mimo że przed ciążą i w trakcie jadłam bardzo mało słodkiego to stwierdzono u mnie cukrzycę i to już w 16tc.
Nie pozbawiaj mnie marzeń ;) Liczyłam na to, że jak w poprzednich ciążach nie miałam cukrzycy to i teraz mi się uda.. Ja to nawet testu obciążenia glukozą nie mam w planie robić .. Ohyda.

Nie pozbawiaj mnie marzeń ;) Liczyłam na to, że jak w poprzednich ciążach nie miałam cukrzycy to i teraz mi się uda.. Ja to nawet testu obciążenia glukozą nie mam w planie robić .. Ohyda.
Mysle, ze Cie nie ominie, ale mozna smakowa glukoze kupic w aptece, ponoc lepiej wchodzi

Dziewczyny mam wynik....

B-HCG z dzisiaj 560....
2 dni temu była 171...a 4 dni temu 71

Ostatni @ 21.12 ciekawe czy to nie za niskie miano wyniku.... Co myślicie?

boje się tak bardzo tej pozamacicznej....wiem,że Beta może rosnąć prawidłowo ale zawsze to jakis

reklama
Do góry