reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
No nie ma zasady, ale im później tym pewność zobaczenia serca większą. Ja przy pierwszej ciazy w tym czasie co teraz jestem miałam już kartę ciazy, bo serduszko bylo:)

Tylko jak pójdziesz na usg za szybko i będą kazali czekać kolejne dwa tygodnie to stres nie z tej ziemi [emoji846] wiem po sobie [emoji85] siedzisz i myślisz czy urośnie czy nie .... dla mnie to czekanie było najgorsze

O właśnie, co do piersi jestem w 5 tygodniu i ostatnio przeważnie bolą mnie po południu i wieczorem ale nie jakoś mocno, raczej jak dotknę by sprawdzić czy na pewno bolą. Brzuch też teraz raczej mnie nie boli, czuję się dobrze. I to mnie właśnie martwi czy nie za dobrze. Lekarz na wizycie pytał mnie czy bolą piersi i powiedziałam, że tak, bo wtedy jeszcze bolały bardziej i przepisał mi tylko witaminy. Zastanawiam się czy nie powinnam pójść jeszcze raz żeby coś mi przepisał, jakiś duphaston czy coś.
Macie tak, że piersi bolą was tylko troszkę podczas dotykania a rano prawie wcale?

Ostatnia edycja:
O właśnie, co do piersi jestem w 5 tygodniu i ostatnio przeważnie bolą mnie po południu i wieczorem ale nie jakoś mocno, raczej jak dotknę by sprawdzić czy na pewno bolą. Brzuch też teraz raczej mnie nie boli, czuję się dobrze. I to mnie właśnie martwi czy nie za dobrze. Lekarz na wizycie pytał mnie czy bolą piersi i powiedziałam, że tak, bo wtedy jeszcze bolały bardziej i przepisał mi tylko witaminy. Zastanawiam się czy nie powinnam pójść jeszcze raz żeby coś mi przepisał, jakiś duphaston czy coś.
Macie tak, że piersi bolą was tylko troszkę podczas dotykania a rano prawie wcale?
Mnie wogole nie bolą a jestem w 7 tygodniu.

reklama
Do góry