reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ja też dziś 7+3.
I od rana wymiotowałam już cztery razy.
Dzień się dopiero zaczął, a ja się już czuję padnięta 🤦

Ja dopiero 4+4. Zazdroszczę Wam serduszek. Bo moja gin kazała mi przyjść w poniedziałek 27.01 bo ostatnio nawet pęcherzyka nie było widać i zobaczymy czy coś się pojawiło. A stresuje się troszkę

reklama
A ja polecam bardzo madry profil na instagramie fb i tez jest strona mamadajerade

www.mamadajerade.pl

Prowadzi to psycholog dzieciecy mama 2 dzieciakow. Pierwsza coreczke urodzila jeszcze w czasie studiow. Bardzo madre podejscie do macierzynstwa z punktu widzenia mamy paycholog.
Prowadzi rozne szkolenia poki co na terenie Krakoww. Jest tez autorka kilku ksiazeczek dla dzieci Lama Lenka ktore w bardzo fajny sposob ucza dzieci radzenia sobie z roznymi zyciowymi sytuacjami ktore moga sie im wydac problematyczne. Wiem ze jedna ksiazeczka o jedzeniu byla konsultowana z dietetykiem. I ze Patrycja (mamadajerade) konsultuje wszystko rowniez z mezem ktory takze jest po psychologii :)

Masz jakiś video program, który możesz polecić? Ja na razie cisnę z Chodakowska ale właśnie potrzeba mi więcej na ćwiczeń na przykręgosłupowe bo u niej zwykle w leżeniu na brzuchu są.

Chodziłam na zajęcia u siebie w mieście, i robiłam trening którego już nie ma na YT. Ale u Chodakowskiej są dwa treningi dla kobiet w ciąży. A tak to z hantlami cwiczylam i właśnie Chodakowskiej slim fit ale bez brzucha

reklama
Do góry