JestemZosia
Fanka BB :)
Może faktycznie owulacja była później niż wynika z wyliczeń? Jestem dobrej myśli.. Trzymam mocno kciuki! :*Skończone 7 tygodni zarodek 0,45 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może faktycznie owulacja była później niż wynika z wyliczeń? Jestem dobrej myśli.. Trzymam mocno kciuki! :*Skończone 7 tygodni zarodek 0,45 cm
A kiedy miałaś ostatnią @? Test przed tylko robiłaś, nie? Może Ty jeszcze na sierpień się załapieszKtoś wie o co chodzi? Martwię się bo beta okropnie wysoka
A który to tydzień wg twoich obliczeń miesiączki? Wygląda ok jest to 7 tydzień i dalej a może to bliźniaki?Ktoś wie o co chodzi? Martwię się bo beta okropnie wysoka
I z takim wynikiem już dzisiaj będziesz wszystko wiedziała z USGKtoś wie o co chodzi? Martwię się bo beta okropnie wysoka
Już się poryczalam że stresu, już mam w głowie że to może pozamaciczna. Ostatni okres miałam 24 grudnia i trwał długo bo 6 dni. Robiłam w tym czasie testy ale były negatywne.A kiedy miałaś ostatnią @? Test przed tylko robiłaś, nie? Może Ty jeszcze na sierpień się załapiesz
Mam przeczucie ze u Ciebie są dwaKtoś wie o co chodzi? Martwię się bo beta okropnie wysoka