reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Moi rodzice nie żyją, a teściowie wiedzą od samego początku, gdy test Beta potwierdził ciążę. Razem mieszkamy, więc i tak by się nic nie ukryło. Teściowa bardzo mi teraz pomaga. Dlatego, że przez 24 - godzinne mdłości i wymioty nie jestem w stanie nawet gotować, więc tę rolę przejęła na siebie, ratując mnie chyba od śmierci głodowej, bo niestety, ale u mnie nawet otworzenie lodówki kończy się sprintem do toalety :(

Ktoś wie o co chodzi? Martwię się bo beta okropnie wysoka :(

Załączniki

• 15795335159571921871588.jpg
    15795335159571921871588.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 117
A kiedy miałaś ostatnią @? Test przed tylko robiłaś, nie? Może Ty jeszcze na sierpień się załapiesz ;)
Już się poryczalam że stresu, już mam w głowie że to może pozamaciczna. Ostatni okres miałam 24 grudnia i trwał długo bo 6 dni. Robiłam w tym czasie testy ale były negatywne.

reklama
Do góry