Ból podbrzusza i krwawienie przy pozamacicznejDziewczyny a orientujecie się jakie są objawy pozamacicznej?
reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Miałam tylko śluz lekko podbarwiony na brązowo ale to było tydzień temu. Żadnych boli nie mam.Ból podbrzusza i krwawienie przy pozamacicznej
Dwa+Trzy
To nawet i Trojaczki będą Nie masz szans dzisiaj podejść na USG?Już się poryczalam że stresu, już mam w głowie że to może pozamaciczna. Ostatni okres miałam 24 grudnia i trwał długo bo 6 dni. Robiłam w tym czasie testy ale były negatywne.
Przy pozamacicznej raczej Beta byłaby niższa a kojarzy mi się z bólem tylko jednej strony i najczęściej pleców.
Znajoma która karmiła wtedy piersią nie miała żadnych objawow.Dziewczyny a orientujecie się jakie są objawy pozamacicznej?
olaaa7
Idę na 19:40To nawet i Trojaczki będą Nie masz szans dzisiaj podejść na USG?
Przy pozamacicznej raczej Beta byłaby niższa a kojarzy mi się z bólem tylko jednej strony i najczęściej pleców.
Vilde
U mnie bezobjawowo.Hej mam takie pytanie czy wszystkie obserwowalyscie u siebie jakies objawy zagnieżdenia sie zarodka? Czy może to przejść bezobjawowo?
Trzymamy kciukiIdę na 19:40
Ewelina @
Idę na 19:40
No to trzymamy kciuki żeby tylko było dobrze [emoji5]
Vilde
Ja nic nie robiłam i lekarz też nic nie chciał.Dziewczyny robicie jakieś badania na własną rękę jeszcze przed pierwszą wizytą u gina?
reklama
Dwa+Trzy
Przychodź z dobrymi wieściamiIdę na 19:40