reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Moi by się z Biedronki nawet ucieszyli Ja od wtorku już miałam całkowity zakaz wstawania gdziekowiek poza wc a od poniedziałku dopiero ferie ruszyły. Mieliśmy mnóstwo planów i ciężko Młodszemu wytłumaczyć bo On o Kropce nie wie no i wcale Jej nie chce więc w ogóle byłby wściekłyU mnie to samo... ferie i mdłości. Największa atrakcja jaka funduje starszemu to wyjście do biedronki bo dalej już nie dojdę... mąż wieczorami zabiera go na basen ale co się wynudzi to jego...
Aklime
To byla pierwsza wizyta? Jak duzy zarodek? I ktory tydzienJestem już po. Zarodek za mały, akcja serca za niska. Kolejna wizyta za tydzien.
Czyli jednym słowem wszystko do dOOpy.
Mam dość.
Paulianna89
Jestem już po. Zarodek za mały, akcja serca za niska. Kolejna wizyta za tydzien.
Mam dość.
Oby było lepiej!
Dwa+Trzy
To pierwsze USG? Zawsze najbardziej stresujące bo wszystko zależy od momentu owulacji a lekarze patrzą na OM.Jestem już po. Zarodek za mały, akcja serca za niska. Kolejna wizyta za tydzien.
Mam dość.
Wiem, że ten tydzień będzie okropny ale bądź dobrej myśli
Aklime
Moze po prostu owulacja byla pozniej, na samym poczatku serce bije wolniej, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze :*Skończone 7 tygodni zarodek 0,45 cm
rozczochrana.mama
Ja powiedzialam moim wczoraj na urodziny mojej mamy. Rozmawialam z niaa na wideo i wyslalam wierszyk i kkazalam jej go przeczytac na glos.Zastanawiam się kiedy powiedzieć najbliższym? Jutro byłaby fajna okazja ale sama nie wiem, ostatnio czekałam do pierwszej wizyty. A Wy już przekazaliście niusa?
Pudeleczko z tym wierszykiem w srodku dostana tesciowie po usg kontrolnym
Edit:
Wierszyk z pudelka
Moi drodzy! Moi mili!
Nie wytrzymam ani chwili,
ani jednej już godzinki,
by nie zdradzić Wam nowinki.
Bo choć małe jeszcze jestem,
to już dzisiaj Wam obwieszczę!
Babciu! Dziadku!
Jestem w drodze!
I we wrześniu się urodzę! [emoji3590]
Ostatnia edycja:
reklama
Aklime
Super, kradne go do karki na dzien babci i dziadka wklejone jest zdj usg i brakowalo mi czegos, juz mam!Ja powiedzialam moim wczoraj na urodziny mojej mamy. Rozmawialam z niaa na wideo i wyslalam wierszyk i kkazalam jej go przeczytac na glos.
Pudeleczko z tym wierszykiem w srodku dostana tesciowie po usg kontrolnym
Edit:
Wierszyk z pudelka
Moi drodzy! Moi mili!
Nie wytrzymam ani chwili,
ani jednej już godzinki,
by nie zdradzić Wam nowinki.
Bo choć małe jeszcze jestem,
to już dzisiaj Wam obwieszczę!
Babciu! Dziadku!
Jestem w drodze!
I we wrześniu się urodzę! [emoji3590]