reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
U mnie to samo... ferie i mdłości. Największa atrakcja jaka funduje starszemu to wyjście do biedronki bo dalej już nie dojdę... mąż wieczorami zabiera go na basen ale co się wynudzi to jego...
Moi by się z Biedronki nawet ucieszyli ;) Ja od wtorku już miałam całkowity zakaz wstawania gdziekowiek poza wc a od poniedziałku dopiero ferie ruszyły. Mieliśmy mnóstwo planów i ciężko Młodszemu wytłumaczyć bo On o Kropce nie wie no i wcale Jej nie chce więc w ogóle byłby wściekły ;)

Jestem już po. Zarodek za mały, akcja serca za niska. Kolejna wizyta za tydzien.
Czyli jednym słowem wszystko do dOOpy.
Mam dość.
:( To pierwsze USG? Zawsze najbardziej stresujące bo wszystko zależy od momentu owulacji a lekarze patrzą na OM.
Wiem, że ten tydzień będzie okropny ale bądź dobrej myśli :)

Zastanawiam się kiedy powiedzieć najbliższym? Jutro byłaby fajna okazja ale sama nie wiem, ostatnio czekałam do pierwszej wizyty. A Wy już przekazaliście niusa?
Ja powiedzialam moim wczoraj na urodziny mojej mamy. Rozmawialam z niaa na wideo i wyslalam wierszyk i kkazalam jej go przeczytac na glos.

Pudeleczko z tym wierszykiem w srodku dostana tesciowie po usg kontrolnym :)

Edit:

Wierszyk z pudelka

Moi drodzy! Moi mili!
Nie wytrzymam ani chwili,
ani jednej już godzinki,
by nie zdradzić Wam nowinki.
Bo choć małe jeszcze jestem,
to już dzisiaj Wam obwieszczę!
Babciu! Dziadku!
Jestem w drodze!
I we wrześniu się urodzę! [emoji3590]

Ostatnia edycja:
reklama
Ja powiedzialam moim wczoraj na urodziny mojej mamy. Rozmawialam z niaa na wideo i wyslalam wierszyk i kkazalam jej go przeczytac na glos.

Pudeleczko z tym wierszykiem w srodku dostana tesciowie po usg kontrolnym :)

Edit:

Wierszyk z pudelka

Moi drodzy! Moi mili!
Nie wytrzymam ani chwili,
ani jednej już godzinki,
by nie zdradzić Wam nowinki.
Bo choć małe jeszcze jestem,
to już dzisiaj Wam obwieszczę!
Babciu! Dziadku!
Jestem w drodze!
I we wrześniu się urodzę! [emoji3590]
Super, kradne go do karki na dzien babci i dziadka:) wklejone jest zdj usg i brakowalo mi czegos, juz mam!

Do góry