Aagusiaa
Fanka BB :)
Najlepsza niespodziewajka na świecieWow! To Wam się trafiła niespodzianka no to rzeczywiście po takim czasie to jak pierwsza ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepsza niespodziewajka na świecieWow! To Wam się trafiła niespodzianka no to rzeczywiście po takim czasie to jak pierwsza ciąża
A ktory tydz i dzien teraz masz?No i po wizycie ....
serce nie bije jeśli za tydzień pójdę i jeszcze go nie będzie to jadę do szpitala [emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
A ktory tydz i dzien teraz masz?
To jeszcze nie ma co sie przejmowac, za tydzien zobaczysz serduszko ❤Z okresu wychodzi ze 7 ale z owulacji
5,5
Z okresu wychodzi ze 7 ale z owulacji
5,5
Mam to samo a nigdy nie miałam żadnych problemów ze snem.
I ogóle mnie nie ciągnie w dzień do łóżka, nie jestem śpiąca. Tylko ja jestem dopiero w 4-5 tygodniu to może to się jeszcze zmieni. [emoji846]
Z okresu wychodzi ze 7 ale z owulacji
5,5
Oh nie... Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, ze jednak zbije ❤No i po wizycie ....
serce nie bije jeśli za tydzień pójdę i jeszcze go nie będzie to jadę do szpitala [emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Oh nie... Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, ze jednak zbije [emoji173]
Jestem w tej samej sytuacji, mam tydzień czekać co się wydarzy.
To sobie poczekamy razem