reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Mam to samo a nigdy nie miałam żadnych problemów ze snem.
I ogóle mnie nie ciągnie w dzień do łóżka, nie jestem śpiąca. Tylko ja jestem dopiero w 4-5 tygodniu to może to się jeszcze zmieni. [emoji846]

Ja tak miałam w pierwszej ciąży, o 6 oczy jak 5 zł i pełno energii. Tylko, że to dość szybko minęło;)

Z okresu wychodzi ze 7 ale z owulacji
5,5

To spokojnie, ja z okresu mam 10 dni starszą ciążę niż z owulacji i usg. Trzy ostatnie cykle miałam 40-dniowe. Liczy się owulacja, za tydzień będzie serduszko[emoji4]

No i po wizycie ....
serce nie bije jeśli za tydzień pójdę i jeszcze go nie będzie to jadę do szpitala [emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Oh nie... Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, ze jednak zbije ❤
Jestem w tej samej sytuacji, mam tydzień czekać co się wydarzy.
To sobie poczekamy razem

U mnie ten tydzień minie teraz w czwartek. Też się martwilam, OM 28.11 cykle 30 dniowe, więc prawie jak u ciebie. Dziś mam 6tc6d. Ostatnio serduszka jeszcze nie było. Staram się myśleć pozytywnie, bo stres na pewno nie działa na korzyść. Do tego robiłam betę ZNÓW i 07.01 6685 a 13.01 27787. Trochę się uspokoiłam ale lekko niepokój o serduszko jest

Oh nie... Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, ze jednak zbije [emoji173]
Jestem w tej samej sytuacji, mam tydzień czekać co się wydarzy.
To sobie poczekamy razem

Ksiądz właśnie wszedł na kolede a ja w płacz [emoji22] Boże nie mogłam tego powstrzymać .... emocjomalnie to nie wyrobie tego tyg 🥺

reklama
Do góry