reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

No i po wizycie ....
serce nie bije jeśli za tydzień pójdę i jeszcze go nie będzie to jadę do szpitala [emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Spokojnie. Który masz dokładnie tydzień i dzień i jakość sprzętu na którym było usg robione?
Czy cykle masz regularne i jak długie? Kiedy miałaś ostatnia miesiaczke ?

reklama
Ojej :( Kochana musisz myśleć pozytywnie. Wierzę, że wszystko się ułoży.
Jestem załamana ;( Wszystko byłoby ok, Kropka ma 3mm i bijące serducho ale niestety obok jest ogromny krwiak, który może wszystko zniszczyć ;( ;( Moja Ginka wie, że bez takich informacji panikuję wystarczająco ale widziałam po Jej minie, że nie jest dobrze. Biorę wszystkie leki, które powinnam, więcej nie da się zrobić. Zwolnienie i całkowity zakaz czegokowiek poza leżeniem. To by było na tyle w temacie zdrowego ruchu ;(
W razie plamienia/krwawienia szpital. Mam myśleć pozytywnie bo i tak ode mnie teraz niewiele zależy ;(
Wiedziałam, że te sny i intuicja nie są bez znaczenia ;( ;(

Dziewczynki kochane , spotkała mnie straszna historia z happy endem.
3 dni temu lekko plamiłam a wczoraj jak usiadłam na toalecie pojawiła się czerwona krew , bardzo dużo krwi jak przy normalnym okresie. Po 3 godzinach znowu w toalecie coś chlupnęło a ze mam juz za sobą poronienia to wiedziałam, ze stało sie najgorsze. Skrzepy na papierze i dużo krwi , masakra porostu. Byłam załamana. Wieczorem przestałam krwawić .Dziś rano umówiłam się w klinice, zeby powiedzieli jak odstawić leki i co dalej.
A tu niespodzianka miałam podane 2 zarodki i okazało sie , ze jeden musiał się poronić a drugi ma sie dobrze. 🤩 🤩 🤩
Narazie jest tylko pęcherzyk z echem prawidłowego pęcherzyka. Echa zarodka jeszcze nie ma bo jest za wcześnie . Jestem w takim szoku ...
Ja nie wiedziałam, ze takie rzeczy są możliwe.
Wczoraj byłam na dnie , w nocy źle spałam a dziś znowu mam nadzieję . Mam leżeć, odpoczywać , zwiększyli mi dawkę duphastonu i czekam na kolejną wizytę za tydzień.
Także zostaję z Wami 🧸

Ale wspaniała wiadomość!! Mam nadzieję, że Twoja fasolka już nie będzie Cię tak straszyć:)

reklama
Do góry