anszylka
Zaciekawiona BB
Wiesz ja się nie bałam, bo wiedziałam, ze to koniec, żadnej nadzieji nie miałam.@Dwa+Trzy to dużo odpoczynku przede wszystkim! Ale na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki! Gratuluje serducha!
@Madeline. Cudownie! Gratuluje!
@Margila1986 to ja mam całkowicie odwrotnie... cały czas śpię ledwo wstanę i już bym szła na drzemkę. Jak dziecko śpi to ja z nim i nie tam ze muszę się zmuszać czy czasami zasnę. Normalnie mam dwie drzemki razem z nim i cała noc przespana [emoji23] ale kładę się tez dlatego ze wtedy przynajmniej mnie nie mdli
@Zapata ja następna wizytę mam 30.01 bo mój lekarz później wyjeżdża. Trzymam kciuki za Twoje bliźniaki w takim razie! U mnie niby były dwa zarodki w 1 ciazy ale poroniłam ja. Poza tym spełniam chyba już wszystkie „warunki” na bliźniaki a ta ciąża tez pojedyncza ale mi już to odpowiada bo byłoby ciężko z 2 latkiem i bliźniakami ale tak to już moja kolejna ciąża (5), jestem od niedawna po 30stce, moja mama ma brata bliźniaka
@Eweina @ cudowna jest Twoja energia! Poproszę jak najwiecej! Ja Ci powiem, ze trochę się martwię jak będzie z 3 dzieci. Wczoraj na wizycie to do mnie dotarło i nie mogę się otrząsnąć. Właśnie dotarłam do Twojej wiadomości. Miałaś regularne cykle? Trzymam kciuki!!!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie załamuj się kochana wierzymy w ciebie wszystkie tu!
@Martamamaporazpierwszy ja mam niestety dosyć męczące zawroty głowy. Najbardziej mnie to martwi bo jednak teraz jestem w domu z dwójka dzieci. Na szczęście starszy syn wie co robić jakbym ja zasłabła ale wiadomo, ze chciałabym takich rzeczy uniknąć.
@anszylka cieszę się ze wszystko skończyło się dobrze! Ale na pewno się najadłas strachu
Byłam tak niewyobrażalnie smutna a tu takie informacje, myślałam, ze tam zemdleję ze szczęścia