reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

@Dwa+Trzy to dużo odpoczynku przede wszystkim! Ale na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki! Gratuluje serducha!

@Madeline. Cudownie! Gratuluje!

@Margila1986 to ja mam całkowicie odwrotnie... cały czas śpię ledwo wstanę i już bym szła na drzemkę. Jak dziecko śpi to ja z nim i nie tam ze muszę się zmuszać czy czasami zasnę. Normalnie mam dwie drzemki razem z nim i cała noc przespana [emoji23] ale kładę się tez dlatego ze wtedy przynajmniej mnie nie mdli

@Zapata ja następna wizytę mam 30.01 bo mój lekarz później wyjeżdża. Trzymam kciuki za Twoje bliźniaki w takim razie! U mnie niby były dwa zarodki w 1 ciazy ale poroniłam ja. Poza tym spełniam chyba już wszystkie „warunki” na bliźniaki a ta ciąża tez pojedyncza ;) ale mi już to odpowiada bo byłoby ciężko z 2 latkiem i bliźniakami :p ale tak to już moja kolejna ciąża (5), jestem od niedawna po 30stce, moja mama ma brata bliźniaka :)

@Eweina @ cudowna jest Twoja energia! Poproszę jak najwiecej! Ja Ci powiem, ze trochę się martwię jak będzie z 3 dzieci. Wczoraj na wizycie to do mnie dotarło i nie mogę się otrząsnąć. Właśnie dotarłam do Twojej wiadomości. Miałaś regularne cykle? Trzymam kciuki!!!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie załamuj się kochana wierzymy w ciebie wszystkie tu!

@Martamamaporazpierwszy ja mam niestety dosyć męczące zawroty głowy. Najbardziej mnie to martwi bo jednak teraz jestem w domu z dwójka dzieci. Na szczęście starszy syn wie co robić jakbym ja zasłabła ale wiadomo, ze chciałabym takich rzeczy uniknąć.

@anszylka cieszę się ze wszystko skończyło się dobrze! Ale na pewno się najadłas strachu

reklama
No i po wizycie ....
serce nie bije jeśli za tydzień pójdę i jeszcze go nie będzie to jadę do szpitala [emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Kochana, będzie dobrze nie martw się. Moja koleżanka miała podobną sytuację i na następnej wizycie serce już bilo.

@Dwa+Trzy dużo odpoczywaj i myśl pozytywnie. A jak się będziesz nudzić to wpadaj tu, będzie chociaż z kim popisać :-)

Myślałam, że tylko ja tak szybko myślę o wózku 🤣
Jutro wizyta w klinice niepłodności, mam nadzieję, że ostatnia

Ksiądz usiadł ze mną wziął mnie za rękę i zaczął się modlić....

Powiedział ze będzie robił tak cały tydzień

Ze jeszcze przyjdę do niego o chrzest ... ze to będzie mały cud których pełno na świecie [emoji4]
Pewnie, że będzie mały cud! Kiedy masz kolejną wizytę? Trzymam mocno kciuki, pewnie przesunęła się owulacja i jeszcze za wcześnie na serduszko 😘

U mnie było odwrotnie. Lekarz kazał mi chodzić 4 tygodnie z brakiem serduszka. Najpierw sprawdzał bete i kolejne wizyty z usg a potem liczył że samo się "oczysci". Oczywiście tak się nie stało i w 12 tyg szłam na zabieg. U Ciebie zaskoczy, zobaczysz.
Martwi mnie to ze oni tak szybko chcą wysyłać na zabieg 🥺🥱 boje się ze nie zdarzy ....

Pewnie, że będzie mały cud! Kiedy masz kolejną wizytę? Trzymam mocno kciuki, pewnie przesunęła się owulacja i jeszcze za wcześnie na serduszko [emoji8]

Za tydzień mam przyjść [emoji4]
Nastawiam się na ta dobra myśl bo wiem ze się przesunęła ... wiem kiedy mnie jajniki bolały i kiedy był sex a był w przed świetami

U mnie było odwrotnie. Lekarz kazał mi chodzić 4 tygodnie z brakiem serduszka. Najpierw sprawdzał bete i kolejne wizyty z usg a potem liczył że samo się "oczysci". Oczywiście tak się nie stało i w 12 tyg szłam na zabieg. U Ciebie zaskoczy, zobaczysz.

U mnie nawet zakazał mi gdzieś po kryjomu zrobić betę , do tego tabletek mi nie zapisał żadnych kwas foliowy mam brać , cytologię zrobił
IMG_4355.JPG

reklama
Do góry