reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

@Dwa+Trzy to dużo odpoczynku przede wszystkim! Ale na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki! Gratuluje serducha!

@Madeline. Cudownie! Gratuluje!

@Margila1986 to ja mam całkowicie odwrotnie... cały czas śpię ledwo wstanę i już bym szła na drzemkę. Jak dziecko śpi to ja z nim i nie tam ze muszę się zmuszać czy czasami zasnę. Normalnie mam dwie drzemki razem z nim i cała noc przespana [emoji23] ale kładę się tez dlatego ze wtedy przynajmniej mnie nie mdli

@Zapata ja następna wizytę mam 30.01 bo mój lekarz później wyjeżdża. Trzymam kciuki za Twoje bliźniaki w takim razie! U mnie niby były dwa zarodki w 1 ciazy ale poroniłam ja. Poza tym spełniam chyba już wszystkie „warunki” na bliźniaki a ta ciąża tez pojedyncza ;) ale mi już to odpowiada bo byłoby ciężko z 2 latkiem i bliźniakami :p ale tak to już moja kolejna ciąża (5), jestem od niedawna po 30stce, moja mama ma brata bliźniaka :)

@Eweina @ cudowna jest Twoja energia! Poproszę jak najwiecej! Ja Ci powiem, ze trochę się martwię jak będzie z 3 dzieci. Wczoraj na wizycie to do mnie dotarło i nie mogę się otrząsnąć. Właśnie dotarłam do Twojej wiadomości. Miałaś regularne cykle? Trzymam kciuki!!!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie załamuj się kochana wierzymy w ciebie wszystkie tu!

@Martamamaporazpierwszy ja mam niestety dosyć męczące zawroty głowy. Najbardziej mnie to martwi bo jednak teraz jestem w domu z dwójka dzieci. Na szczęście starszy syn wie co robić jakbym ja zasłabła ale wiadomo, ze chciałabym takich rzeczy uniknąć.

@anszylka cieszę się ze wszystko skończyło się dobrze! Ale na pewno się najadłas strachu

reklama
No i po wizycie ....
serce nie bije jeśli za tydzień pójdę i jeszcze go nie będzie to jadę do szpitala [emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Kochana, będzie dobrze nie martw się. Moja koleżanka miała podobną sytuację i na następnej wizycie serce już bilo.

@Dwa+Trzy dużo odpoczywaj i myśl pozytywnie. A jak się będziesz nudzić to wpadaj tu, będzie chociaż z kim popisać :-)

Myślałam, że tylko ja tak szybko myślę o wózku 🤣
Jutro wizyta w klinice niepłodności, mam nadzieję, że ostatnia

Ksiądz usiadł ze mną wziął mnie za rękę i zaczął się modlić....

Powiedział ze będzie robił tak cały tydzień

Ze jeszcze przyjdę do niego o chrzest ... ze to będzie mały cud których pełno na świecie [emoji4]
Pewnie, że będzie mały cud! Kiedy masz kolejną wizytę? Trzymam mocno kciuki, pewnie przesunęła się owulacja i jeszcze za wcześnie na serduszko 😘

U mnie było odwrotnie. Lekarz kazał mi chodzić 4 tygodnie z brakiem serduszka. Najpierw sprawdzał bete i kolejne wizyty z usg a potem liczył że samo się "oczysci". Oczywiście tak się nie stało i w 12 tyg szłam na zabieg. U Ciebie zaskoczy, zobaczysz.
Martwi mnie to ze oni tak szybko chcą wysyłać na zabieg 🥺🥱 boje się ze nie zdarzy ....

Pewnie, że będzie mały cud! Kiedy masz kolejną wizytę? Trzymam mocno kciuki, pewnie przesunęła się owulacja i jeszcze za wcześnie na serduszko [emoji8]

Za tydzień mam przyjść [emoji4]
Nastawiam się na ta dobra myśl bo wiem ze się przesunęła ... wiem kiedy mnie jajniki bolały i kiedy był sex a był w przed świetami

U mnie było odwrotnie. Lekarz kazał mi chodzić 4 tygodnie z brakiem serduszka. Najpierw sprawdzał bete i kolejne wizyty z usg a potem liczył że samo się "oczysci". Oczywiście tak się nie stało i w 12 tyg szłam na zabieg. U Ciebie zaskoczy, zobaczysz.

U mnie nawet zakazał mi gdzieś po kryjomu zrobić betę , do tego tabletek mi nie zapisał żadnych kwas foliowy mam brać , cytologię zrobił
IMG_4355.JPG

reklama
Do góry