Ja uwielbiam duże rodziny[emoji3448][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171] jak Bóg da, to mąż przebakuje o 3cim juz trochę mnie czas goni bo 34 lata mi pykna 22.01 więc to rok po roku by musiało być właśnie planując dom się mnie pytał czy na pewno jeszcze jednej sypialni nie chcemy na 3ciego dzieciakaMy tez się budujemy [emoji28][emoji28][emoji28] szczerze to jest to tylko groszek w studni jak bym zaczęła opowiadać całe to chyba 5 stron by nie starczyło [emoji6]każdy z nas niesie jakiś krzyż przez życie [emoji4] taka nasza tutaj rola
reklama
Moniczka83
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, jeśli ja działam z tel to jak znajdę ten nasz pokój?
Ewelina @
Fanka BB :)
Ja uwielbiam duże rodziny[emoji3448][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171] jak Bóg da, to mąż przebakuje o 3cim juz trochę mnie czas goni bo 34 lata mi pykna 22.01 więc to rok po roku by musiało być właśnie planując dom się mnie pytał czy na pewno jeszcze jednej sypialni nie chcemy na 3ciego dzieciaka
My właśnie jeden duży pokój u góry mamy przedzielone na pół [emoji28][emoji28] nie będzie siłowni ale za to serduszka biegające w okol [emoji171][emoji171][emoji171] od zawsze tez czułam ze jestem do tego stworzona [emoji5] kocham wszystkie dzieci , staram się być najlepsza matka potem babcia [emoji6] nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba [emoji16]
Mischa206
Ja żyję od wizyty do wizyty.Dziewczyny, Wy już o wózkach myślicie, a ja się boję za bardzo cieszyć i myślę, żeby wszystko tylko było ok, a Wy macie już takie dalekosiężne plany
W wyszukiwarce wpisz wrześniowe mamy 2020 i tam w zakdalce Fora znajdziesz nas i będzie 2 tematyDziewczyny, jeśli ja działam z tel to jak znajdę ten nasz pokój?
Moniczka83
Zaciekawiona BB
Ok, dziękiW wyszukiwarce wpisz wrześniowe mamy 2020 i tam w zakdalce Fora znajdziesz nas i będzie 2 tematy
Vilde
Woow, a ja się martwię jak będzie z jednym..Muszę ciągnąć za sobą bo jestem sama w domu z 4 dzieci jak maleństwo się urodzi to z 5 ... męża mam za granica , wraca co 2-3 miesiące . Czyli małych do szkoły i odebrać nie raz wychodzę w miasto po 4 razy , nie mam nikogo do pomocy jestem sama , boje się późniejszego czasu ale dobra organizacja i tez się da [emoji6]
Ewelina @
Woow, a ja się martwię jak będzie z jednym..
Ja się martwię co jak będę miała bliźniaki [emoji28][emoji23]
Hahaha a to możliwe?? Ja bym chciala[emoji16] u męża i u mnie w rodzinie były, więc kto wie heheJa się martwię co jak będę miała bliźniaki [emoji28][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
reklama
Wg moich wieloletnich obserwacji i rozmowy z innymi wnioskuję, że właśnie trzeba się nastawiać. Od początku jakby nadać fasolce życie, powiedzieć rodzinie żeby wszyscy myśleli o nowym życiu. Akurat w moim otoczeniu poroniły tylko osoby zestresowane i które ukrywały ciążę z obaw. Wiem, że to nie reguła i zaraz ktoś tu napisze, że zna inny przypadek. Najważniejsze jest pozytywne nastawienie i spokój, to połowa sukcesu.
Wszystko zależy od punktu siedzenia
Ja mam 4 ciąże za sobą. 1 puste jajo płodowe. 2 zdrowa córka. 3 i 4 ciąża na cmentarzu pochowane dzieci.
I wiem, ze długo nie powiem teraz nikomu o ciąży.
To prawda, ja mam taką z zestawu i o ile gondola była super to spacerówka dno[emoji57] i tak najczęściej jest w tych zestawach...na spacerówkę tylko patrzcie żeby można dziecko wozić przodem i tyłem.