reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
Hahaha a to możliwe?? Ja bym chciala[emoji16] u męża i u mnie w rodzinie były, więc kto wie hehe
U nas tez były w rodzinie [emoji28][emoji23][emoji4]
O 16.30 się dowiem ...
Wtedy to chyba męża zwleke z tej Anglii
A w którym tyg wiadomo czy ciąża pojedyncza? Chyba czasami później wychodzi..?U nas tez były w rodzinie [emoji28][emoji23][emoji4]
O 16.30 się dowiem ...
Wtedy to chyba męża zwleke z tej Anglii [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ewelina @
No to miałaś przezyc:* ja jakoś uważam, że nawet jak się nie uda, a otoczenie wie to moze cię wesprzeć, próbować zrozumieć. A jak nikt nie wie, to trzeba udawać że nic się nie stało..
Mam takie samo podejście [emoji6]
U mnie tez nie zawsze było różowo
Melisa28
Też mam córkę 6lat, też jestem rocznik 83Mój mąż dlugo się nie zgadzał na drugie dziecko - mamy już 6 letnia córcie ale w końcu go przekonałam i teraz lata koło mnie jak z pieprzem.
Ewelina @
A w którym tyg wiadomo czy ciąża pojedyncza? Chyba czasami później wychodzi..?
Myśle ze już coś powinno być widać 7 tydz zaczęłam [emoji4][emoji6]
Zapata
No to miałaś przezyc:* ja jakoś uważam, że nawet jak się nie uda, a otoczenie wie to moze cię wesprzeć, próbować zrozumieć. A jak nikt nie wie, to trzeba udawać że nic się nie stało..
Dokładnie, ja też myślę, że wsparcie ze strony bliskich jest bardzo ważne, szczególnie w trudnych chwilach. Moja najbliższa rodzina wie od samego początku. Ale nie ma co przesadzać w drugą stronę
Zapata
Hahaha a to możliwe?? Ja bym chciala[emoji16] u męża i u mnie w rodzinie były, więc kto wie hehe
Hehe ja też liczę ja bliźniaki. Sama mam brata bliźniaka, w mojej rodzinie było ich sporo. Szczególnie, że miałam duży przyrost bety
rozczochrana.mama
U nas tez jest szansa [emoji23][emoji1745] mam nadzieje ze chociaz jedno sie w koncu uda miec a 2 to juz byloby bezkresne szczescie [emoji3590][emoji16]Hehe ja też liczę ja bliźniaki. Sama mam brata bliźniaka, w mojej rodzinie było ich sporo. Szczególnie, że miałam duży przyrost bety
reklama
Zapata
U nas tez jest szansa [emoji23][emoji1745] mam nadzieje ze chociaz jedno sie w koncu uda miec a 2 to juz byloby bezkresne szczescie [emoji3590][emoji16]
Hehe ja też mówię, że przy blizniakach już bym miała spokój dużo nas kosztowała ta jedna ciąża, nie wiadomo jak z kolejna. A Wasza historia jest dużo bardziej zawiłe więc życzę Ci bliźniąt a nawet trojaczków