reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Ja to się pochwaliłam siostrom ale usłyszałam tylko ... i po co ci to było , znowu pchać się w te gowno!
One wola spędzać czas w pracy niż przy dzieciach wola imprezy znajomych [emoji28]
Ja inaczej patrzę na życie .... ale mogły mi chociaż po gratulować [emoji19]

Ja to się pochwaliłam siostrom ale usłyszałam tylko ... i po co ci to było , znowu pchać się w te gowno!
One wola spędzać czas w pracy niż przy dzieciach wola imprezy znajomych [emoji28]
Troche smutne.. ze niektorzy tak to widza...
U mnie siostra powiedziala ze to bylo jej marzenie, bo jak to stwierdzila jestem jej jedyna starsza siostra, autorytetem . :)

Troche smutne.. ze niektorzy tak to widza...
U mnie siostra powiedziala ze to bylo jej marzenie, bo jak to stwierdzila jestem jej jedyna starsza siostra, autorytetem . :)

Ja to mam 6 sióstr i jestem nastrasza od 12 lat wychowywuje moja najmłodsza siostrę i chrześniaczkę za razem [emoji6] to ja raczej jestem zawsze dla nich z sercem na tacy , chodź nie lubię kiedy to wykorzystują [emoji52] nie mieszkamy daleko od siebie ale widzę ze im bardziej starsze się robimy to ta więź ginie [emoji849]

Ja to mam 6 sióstr i jestem nastrasza od 12 lat wychowywuje moja najmłodsza siostrę i chrześniaczkę za razem [emoji6] to ja raczej jestem zawsze dla nich z sercem na tacy , chodź nie lubię kiedy to wykorzystują [emoji52] nie mieszkamy daleko od siebie ale widzę ze im bardziej starsze się robimy to ta więź ginie [emoji849]

Oj to przykre, że więzi rodzinne tak łatwo się rozluźniają, szczególnie w najbliższej rodzinie...

Ja mojej powiedzialam w sobote bo mi i tak wmawiala ze jestem w ciazy [emoji23] jest mlodsza ode mnie 2 lata ma 2 synow i wie jak silny instynkt mam od zawsze i ile kosztuje mnie ta chec posiadania potomstwa.... Ucieszyla sie chyba bardziej niz ja sama [emoji23]

reklama
Ja mojej powiedzialam w sobote bo mi i tak wmawiala ze jestem w ciazy [emoji23] jest mlodsza ode mnie 2 lata ma 2 synow i wie jak silny instynkt mam od zawsze i ile kosztuje mnie ta chec posiadania potomstwa.... Ucieszyla sie chyba bardziej niz ja sama [emoji23]

Wspaniale jest kiedy inni mogą się cieszyć naszym szczęściem [emoji4]🤎
Gorzej jeśli to tylko na pokaz tutaj gratulacje a jak wyjdą to dupe opierdola [emoji19]

Do góry