reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Który to tc?
Bóle są paskudne, ich brak też nie uspokaja ;)
Ciągłe nerwy ;)

No i super! A do tego lekarza kiedy lecisz? I który to tc?
U mnie dzis 5+2.
Jesli wszystko bedzie ok to polece do niego pod koniec stycznia. Ja mam ten przywilej, ze moge leciec kiedykolwiek zawsze mnie przyjmie po wszystkich pacjentkach w gabinecie :) Musze mu dac znac wczesniej zeby nie byl na urlopie, ale ja raczej wiem o jego urlopach wczesniej wiec luz ;) dluga historia z tym lekarzem [emoji23] to najlepszy specjalista z jakim mialam do czynienia, a jest rok ode mnie mlodszy i troche sie tego obawialam. Okazalo sie ze to jest taki lekarz z powolania... bardzo go sobie pacjentki chwala... Jak ktoras jest z Warszawy moge polecić z czystym sumieniem i dac namiary ;)

reklama
U mnie dzis 5+2.
Jesli wszystko bedzie ok to polece do niego pod koniec stycznia. Ja mam ten przywilej, ze moge leciec kiedykolwiek zawsze mnie przyjmie po wszystkich pacjentkach w gabinecie :) Musze mu dac znac wczesniej zeby nie byl na urlopie, ale ja raczej wiem o jego urlopach wczesniej wiec luz ;) dluga historia z tym lekarzem [emoji23] to najlepszy specjalista z jakim mialam do czynienia, a jest rok ode mnie mlodszy i troche sie tego obawialam. Okazalo sie ze to jest taki lekarz z powolania... bardzo go sobie pacjentki chwala... Jak ktoras jest z Warszawy moge polecić z czystym sumieniem i dac namiary ;)
U mnie 5+1 i właśnie te bóle podbrzusza postanowiły odpuścić co oczywiście też mnie już stresuje.. Byle do wtorku! ;)

6 tydz i 4 dni [emoji846] jak pójdę do lekarza to będę w 7 niech się dzieje już wola nieba , nie mamy na to wpływu wcale ....

Zgaga mnie dopadła ale straszelna czuje porostu kwas w ustach żołądek piecze, brzuch boli i górą i dołem jestem wykończona i mam dość lodówki nie otworze bo zapach powoduje mdłości lub wymioty nic nie zjem bo wymiotuję dalej niż widzę.

Jak tak bardzo Ci dokucza to weź Rennie - można w ciąży

Dziewczyny mam mega stresa☹ rano wróciłam z pracy i miałam brązowy śluz. Nic mnie nie bolało i nie boli. Przed chwilą byłam w wc i już go nie mam. Co to może być? Boję się strasznie że coś jest nie tak. W poniedziałek idę do lekarza.
Mam to samo :( dzisiaj pojawiła sie taka brązowa wydzielina. Czytam w internecie, ze to normalne, ale mimo wszystko się boję. Daj znać proszę co powiedział lekarz. Trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze 🧸

reklama
Do góry