reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Który to tc?
Bóle są paskudne, ich brak też nie uspokaja ;)
Ciągłe nerwy ;)

No i super! A do tego lekarza kiedy lecisz? I który to tc?
U mnie dzis 5+2.
Jesli wszystko bedzie ok to polece do niego pod koniec stycznia. Ja mam ten przywilej, ze moge leciec kiedykolwiek zawsze mnie przyjmie po wszystkich pacjentkach w gabinecie :) Musze mu dac znac wczesniej zeby nie byl na urlopie, ale ja raczej wiem o jego urlopach wczesniej wiec luz ;) dluga historia z tym lekarzem [emoji23] to najlepszy specjalista z jakim mialam do czynienia, a jest rok ode mnie mlodszy i troche sie tego obawialam. Okazalo sie ze to jest taki lekarz z powolania... bardzo go sobie pacjentki chwala... Jak ktoras jest z Warszawy moge polecić z czystym sumieniem i dac namiary ;)

reklama
U mnie dzis 5+2.
Jesli wszystko bedzie ok to polece do niego pod koniec stycznia. Ja mam ten przywilej, ze moge leciec kiedykolwiek zawsze mnie przyjmie po wszystkich pacjentkach w gabinecie :) Musze mu dac znac wczesniej zeby nie byl na urlopie, ale ja raczej wiem o jego urlopach wczesniej wiec luz ;) dluga historia z tym lekarzem [emoji23] to najlepszy specjalista z jakim mialam do czynienia, a jest rok ode mnie mlodszy i troche sie tego obawialam. Okazalo sie ze to jest taki lekarz z powolania... bardzo go sobie pacjentki chwala... Jak ktoras jest z Warszawy moge polecić z czystym sumieniem i dac namiary ;)
U mnie 5+1 i właśnie te bóle podbrzusza postanowiły odpuścić co oczywiście też mnie już stresuje.. Byle do wtorku! ;)

6 tydz i 4 dni [emoji846] jak pójdę do lekarza to będę w 7 niech się dzieje już wola nieba , nie mamy na to wpływu wcale ....

Zgaga mnie dopadła ale straszelna czuje porostu kwas w ustach żołądek piecze, brzuch boli i górą i dołem jestem wykończona i mam dość lodówki nie otworze bo zapach powoduje mdłości lub wymioty nic nie zjem bo wymiotuję dalej niż widzę.

Jak tak bardzo Ci dokucza to weź Rennie - można w ciąży

Dziewczyny mam mega stresa☹ rano wróciłam z pracy i miałam brązowy śluz. Nic mnie nie bolało i nie boli. Przed chwilą byłam w wc i już go nie mam. Co to może być? Boję się strasznie że coś jest nie tak. W poniedziałek idę do lekarza.
Mam to samo :( dzisiaj pojawiła sie taka brązowa wydzielina. Czytam w internecie, ze to normalne, ale mimo wszystko się boję. Daj znać proszę co powiedział lekarz. Trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze 🧸

reklama
Do góry