reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Witajcie , jak dzis sie czujecie? :)
Ja od wczoraj sie jakos martwie... wszystkie macie jakieś "dolegliwosci ciazowe"
dzis 5t+4 a ja nie mam do tej pory ZADNYCH objawowo ciazowych... piersi bez zmian, nie bola, mdlosci brak, bolow brak, innych jakichkolwiek objawow brak... Boje sie, ze moze nic sie nie rozwija albo przestalo rozwijac, albo, ze to puste jajo...

reklama
Ja od wczoraj sie jakos martwie... wszystkie macie jakieś "dolegliwosci ciazowe"
dzis 5t+4 a ja nie mam do tej pory ZADNYCH objawowo ciazowych... piersi bez zmian, nie bola, mdlosci brak, bolow brak, innych jakichkolwiek objawow brak... Boje sie, ze moze nic sie nie rozwija albo przestalo rozwijac, albo, ze to puste jajo...
Spokojnie ja jestem w 6+1 i tez nie mam żadnych objawów :)

dzien doberek, wstalam dzis w super humorze :)
dobrze sie czuje, ja to w sumie nie mam zadnych "objawow" ciazy. Jak juz pisalam wczesniej, tylko piersi mi delikatnie nabrzmialy. Aklime, niektore kobiety czuja sie w ciazy swietnie. W poprzednich ciazach czulam tylko od 2 miesiaca bezsilnosc i moglabym spac- ale zadnych mdlosci nie mialam, zadnych boli, nie wymiotowalam..Mam nadzieje, ze ta ciaza tez bedzie pruebiegala podobnie :) Nie masz sie czym przejmowac, na pewno wszystko jest w porzadku. Ciesz sie, ze nie musisz wisiec nad kibelkiem od rana ;-)

I niestety beta spadła z 459 na 364 jestem załamana.
oh, dopiero przeczytalam, co za smutna wiadomosc, bardzo mi przykro, trzymaj sie 😘
Każdy robi jak uważa. Ja zamierzam dużo spacerować by się dotleniać I chce zacząć chodzić na basen.
dokladnie, ja zamierzam tak samo duzo spacerowac, to najlepsze dla organizmu. Ale tez od czasu do czasu wyjde na basen. W drugiej ciazy chodzilam regularnie od 2 miesiaca i czulam sie naprawde rewelacyjnie. Zadnych infekcji nie mialam. :-)

Czesc,
U mnie tez zadnych objawow... nie wiem czy mam sie martwic :( kompletnie nie czuje zebym byla w ciazy... ani piersi nie bola, ani nie mdli, jedyne co to lekko dol brzucha pobolewa i pomimo tego ze jestem ogromnym zmarzluchem, to w nocy jest mi baaaardzo goraco.

reklama
Nie martw się niepotrzebnie 😉 u mnie 7+1 i na początku bolały mnie piersi, teraz prawie wcale. Ból w podbrzuszu sporadycznie, najczęściej wieczorem. W piątek byłam u lekarza i wszystko jest ok. Serduszko bije, nic złego się nie dzieje.

Do góry