reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Każdy robi jak uważa. Ja zamierzam dużo spacerować by się dotleniać I chce zacząć chodzić na basen.
To według mnie właśnie najlepsza forma aktywności w czasie ciąży spacery+basen ... nie obciąża organizmu w tym pięknym ale bardzo intensywnym czasie dla naszego ciała 🤰🏻💕 nie dajmy się zwariować dietami i treningami wszystko nadrobimy po porodzie 😃💪

reklama
Zgaga mnie dopadła ale straszelna czuje porostu kwas w ustach żołądek piecze, brzuch boli i górą i dołem jestem wykończona i mam dość lodówki nie otworze bo zapach powoduje mdłości lub wymioty nic nie zjem bo wymiotuję dalej niż widzę.

Zgaga mnie dopadła ale straszelna czuje porostu kwas w ustach żołądek piecze, brzuch boli i górą i dołem jestem wykończona i mam dość lodówki nie otworze bo zapach powoduje mdłości lub wymioty nic nie zjem bo wymiotuję dalej niż widzę.
Spróbuj może podjadać migdały albo chociaż pic wodę z imbirem powinno pomóc chciaz troszeczkę

Hej! Mnie dzis nie bylo bo z siostra polowalysmy na jej wymarzona suknie slubna ;)
Po zwiekszonej dawce Duphastonu plamienia wczoraj ustaly dzis sa sladowe ilosci i juz bez zywej krwi i lekarz powiedzial ze zczyszcza sie wydzielina ktora schodzila ze mnie wczoraj i ze mam sie nie martwic bo jesli plamienie tak szybko ustaje to prawdopodobie nie oznacza ono nic zlego :) czasami sie zdarza ze kobiety w ciazy plamia. Brzuch mnie caly czas boli jak na okres ale to tez podobno jest normalne a ze wzgledu na wade macicy moze byc u mnie nawet bardziej dokuczliwe...
Dzis pierwszy raz odczulam poranne mdlosci i przeszly mi po (uwaga !) Ziemniakach, ktore zostaly po wczorajszym obiedzie [emoji23][emoji1745]
W poniedzialek mam dzwonic do poloznej zeby zglosic ciaze i sprobuje ja poprosic o zbadanie bety :) dzis jestem spokojniejsza [emoji3059]

reklama
Teraz już jest ok kochana [emoji8]
Jak leżę i odpoczywam , ale takiego stracha w południe dostałam ze teraz chyba będę nerwowa cały czas [emoji18]
Naprawdę myślałam ze to koniec ....
Który to tc?
Bóle są paskudne, ich brak też nie uspokaja ;)
Ciągłe nerwy ;)

Hej! Mnie dzis nie bylo bo z siostra polowalysmy na jej wymarzona suknie slubna ;)
Po zwiekszonej dawce Duphastonu plamienia wczoraj ustaly dzis sa sladowe ilosci i juz bez zywej krwi i lekarz powiedzial ze zczyszcza sie wydzielina ktora schodzila ze mnie wczoraj i ze mam sie nie martwic bo jesli plamienie tak szybko ustaje to prawdopodobie nie oznacza ono nic zlego :) czasami sie zdarza ze kobiety w ciazy plamia. Brzuch mnie caly czas boli jak na okres ale to tez podobno jest normalne a ze wzgledu na wade macicy moze byc u mnie nawet bardziej dokuczliwe...
Dzis pierwszy raz odczulam poranne mdlosci i przeszly mi po (uwaga !) Ziemniakach, ktore zostaly po wczorajszym obiedzie [emoji23][emoji1745]
W poniedzialek mam dzwonic do poloznej zeby zglosic ciaze i sprobuje ja poprosic o zbadanie bety :) dzis jestem spokojniejsza [emoji3059]
No i super! A do tego lekarza kiedy lecisz? I który to tc?

Do góry