Hej dziewczyny tyle piszecie, ze ja przy moim nieogarnięciu ciążowym nie nadążam [emoji14]
Jeszcze dziś do mdłości doszło mi przeziębienie, niestety ze stanem podgorączkowym wzięłam Apap i jest lepiej.
@Lusia04 gratuluje serduszka! To jest cudowne uczucie!
Jeśli chodzi o tycie to myśle, ze to jest naprawdę tak indywidualna sprawa. Myśle ze dużo robi genetyka, hormony, niekoniecznie obżarstwo i „jedzenie za dwoje.” [emoji6]
Ja w ciążach nie patrzyłam jakoś mocno na wagę i nic sobie nie odmawiałam a przytyłam 10 i 7 kg. A normalnie jakbym tak jadła jak w ciazy to bym przez 9 miesięcy przytyła ze 30 kg.
@Ooollcciiaaa o mamo nie lubię takich lekarzy co to znaczy w jakiejś ciazy jesteś... przy takich niereagularnuch cyklach to jeszcze jest czas myśle na rozwój wydarzeń.
A ja mam wrażenie, ze co ciąża to gorzej ja znoszę. To już moja 5 a ja po prostu czuje się jak [emoji90]
Migreny w ciazy to jest katastrofa, i najgorsze ze już nawet się przełamiesz weźmiesz ten lek przeciwbólowy a to i tak nie przechodzi...
@rozczochrana.mama trzymam kciuki, żeby to było od nadżerki. Już się kobieto wystarczająco wycierpiałas! [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja nie pije kawy od 2 dni i to trochę mi pomaga ogarnąć się z Mdłościami przynajmniej tymi porannymi.
@Ankaa95 czekamy na info jak u lekarza!!! [emoji50] widzę, ze serducho bije! Cudownie gratulacje!
Ja Wam powiem dziewczyny, ze mam cały wachlarz objawów ciążowych. Jak Wasze twarze? Ja wygladam jak 13 latka pryszcz na pryszczu goni pryszcza.. także fajnie.
No i martwi mnie to przeziębienie i ten stan podgorączkowy. Nigdy nie mam podniesionej temp przy chorobach a teraz musiało się trafić...
W poniedziałek wizyta, to już u mnie będzie 6t7d wg flo. Mysle, ze już powinno być w miarę jasne jak dzidzia się rozwija i czy się rozwija. Zaczynam się stresować ale przede mna jeszcze weekend do przezycia