reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

To teraz nic już nie wiem. Byłam u rodzinnej z wynikiem tsh i tą betą. Wg niej to jest 3-4 tydzień i powiedziala ze za duże mam tsh żeby się cieszyć z ciąży [emoji24]
Że nie dam rady TEGO donosic bo z miesiąc albo dłużej mi się będzie tsh regulować po zwiększeniu dawki
Że mam iść do ginekologa za miesiąc bo wczesniej nie ma sensu. I że jej przykro ale beta też mi raczej przy takim tsh zacznie lecieć w dół...
Co ja mam robić? Zalamalam się kompletnie

To baba rzeczywiście pomogła...[emoji849] musisz mieć nadzieję, jeśli Ty nie będziesz miała to nikt inny tym bardziej. Czemu miałoby się udać skoro nikt nie wierzy? Dlatego trzeba wierzyć! Nie mówić, że się wierzy tylko na prawdę wierzyć. Walcz o was

Hurra !!!!
Bhcg 974[emoji7]

Leki które biorę to :
Prenatal Duo, moja gin twierdzi, ze jest najlepszy . Mam mutację MHFR czy jakoś tak a tam jest aktywny kwas foliowy
3 x dziennie estrofem
3 x dziennie duphaston
3 x dziennie luteina 100
Do tego Acard rano i neoparin 0,4 ( jeden zastrzyk wieczorem )

Ja noszę rozmiar 34 i nigdy nie ważyłam więcej niż 48 -49 kg, wasze posty mi uświadomiły że utyję i trzeba będzie zmienić ciuchy :)

Ja ważę teraz 51-53 kg, przed pierwszą ciążą 53-55 kg i przytyłam 11 kg[emoji16] planowałam 7-8[emoji23]

reklama
Wlasnie odebrałam wynik bety i mam tyle 2226,0
Teraz pytanie który to był by tydzień i czy powinnam już pójść do ginekologa. Zobaczy tam coś wogole czy nie ma sensu?
Nie idź jeszcze, ja miałam w piątek 2449 a dziś byłam u lekarza i widać było tylko pęcherzyk i ciałko żółte. Gdzieś za 2 dni dopiero mogłoby być widać zarodek i serduszko.

Ale wysokie piekne bety dziewczyny:) to moja jakas niska byla..
Tez nosze max 34 rozmiar i waze ok 46kg ale jestem niska.. ale myslalam ze ciazowe ubranka beda potrzebne gdzies dopiero od 4 miesiąca najwczesniej

Ale wysokie piekne bety dziewczyny:) to moja jakas niska byla..
Tez nosze max 34 rozmiar i waze ok 46kg ale jestem niska.. ale myslalam ze ciazowe ubranka beda potrzebne gdzies dopiero od 4 miesiąca najwczesniej

Tak ok od 4 szczególnie w pierwszej ciąży, ale w drugiej i kolejnej brzuch już szybciej jest widoczny i spodnie nieprzyjemnie uciskają brzuch w pozycji siedzącej [emoji51]

reklama
Do góry