reklama
Aklime
Fanka BB :)
Chyba jaA ja jestem ciekawa jak tam przebiegła wizyta u innych wrześniówek . Pamiętam na przykład, że jedna dziewczyna ma wizytę tego dnia co ja, a nie pamiętam już która.
anszylka
Zaciekawiona BB
Ja dla tej dzidzi to mogę nawet 20 kg przytyć. To moje największe marzenie, taki mały szkrabTo baba rzeczywiście pomogła...[emoji849] musisz mieć nadzieję, jeśli Ty nie będziesz miała to nikt inny tym bardziej. Czemu miałoby się udać skoro nikt nie wierzy? Dlatego trzeba wierzyć! Nie mówić, że się wierzy tylko na prawdę wierzyć. Walcz o was
Ja ważę teraz 51-53 kg, przed pierwszą ciążą 53-55 kg i przytyłam 11 kg[emoji16] planowałam 7-8[emoji23]
Zapata
O O możliweChyba ja
Ja mam 15.01 o 16:00
Aklime
Ja o 8.45 ale nawet nie wiem co to za lekarz bedzie.. pewnie jakis byle jakiO O możliwe
Ja mam 15.01 o 16:00
rozczochrana.mama
Taaak, bedzie wiadomo za kogo kiedy trzymac kciukiA ja jestem ciekawa jak tam przebiegła wizyta u innych wrześniówek . Pamiętam na przykład, że jedna dziewczyna ma wizytę tego dnia co ja, a nie pamiętam już która.
Zapata
Ja o 8.45 ale nawet nie wiem co to za lekarz bedzie.. pewnie jakis byle jaki
Najważniejsze, żeby było widać to co ma być! będę trzymać kciuki od rana
Aklime
Ja za Ciebie tez ! u mnoe troche wczesnie bedzie bo dopiero 6tydz rowno, a chcialabym ❤Najważniejsze, żeby było widać to co ma być! będę trzymać kciuki od rana
reklama
No nie?To baba rzeczywiście pomogła...[emoji849] musisz mieć nadzieję, jeśli Ty nie będziesz miała to nikt inny tym bardziej. Czemu miałoby się udać skoro nikt nie wierzy? Dlatego trzeba wierzyć! Nie mówić, że się wierzy tylko na prawdę wierzyć. Walcz o was
Ja ważę teraz 51-53 kg, przed pierwszą ciążą 53-55 kg i przytyłam 11 kg[emoji16] planowałam 7-8[emoji23]
Taka roztrzesiona od niej wyszłam że szok.
I weź się człowieku nie denerwuj. Idziesz do lekarze żeby Ci powiedział co robić żeby dziecko się dobrze rozwijało a ta ci powie że nie ma sensu badać bo wyniki złe...