reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
To baba rzeczywiście pomogła...[emoji849] musisz mieć nadzieję, jeśli Ty nie będziesz miała to nikt inny tym bardziej. Czemu miałoby się udać skoro nikt nie wierzy? Dlatego trzeba wierzyć! Nie mówić, że się wierzy tylko na prawdę wierzyć. Walcz o was

Ja ważę teraz 51-53 kg, przed pierwszą ciążą 53-55 kg i przytyłam 11 kg[emoji16] planowałam 7-8[emoji23]
Ja dla tej dzidzi to mogę nawet 20 kg przytyć. To moje największe marzenie, taki mały szkrab 🧸

reklama
To baba rzeczywiście pomogła...[emoji849] musisz mieć nadzieję, jeśli Ty nie będziesz miała to nikt inny tym bardziej. Czemu miałoby się udać skoro nikt nie wierzy? Dlatego trzeba wierzyć! Nie mówić, że się wierzy tylko na prawdę wierzyć. Walcz o was

Ja ważę teraz 51-53 kg, przed pierwszą ciążą 53-55 kg i przytyłam 11 kg[emoji16] planowałam 7-8[emoji23]
No nie?
Taka roztrzesiona od niej wyszłam że szok.
I weź się człowieku nie denerwuj. Idziesz do lekarze żeby Ci powiedział co robić żeby dziecko się dobrze rozwijało a ta ci powie że nie ma sensu badać bo wyniki złe...

Do góry