To teraz nic już nie wiem. Byłam u rodzinnej z wynikiem tsh i tą betą. Wg niej to jest 3-4 tydzień i powiedziala ze za duże mam tsh żeby się cieszyć z ciąży [emoji24]
Że nie dam rady TEGO donosic bo z miesiąc albo dłużej mi się będzie tsh regulować po zwiększeniu dawki
Że mam iść do ginekologa za miesiąc bo wczesniej nie ma sensu. I że jej przykro ale beta też mi raczej przy takim tsh zacznie lecieć w dół...
Co ja mam robić? Zalamalam się kompletnie
To baba rzeczywiście pomogła...[emoji849] musisz mieć nadzieję, jeśli Ty nie będziesz miała to nikt inny tym bardziej. Czemu miałoby się udać skoro nikt nie wierzy? Dlatego trzeba wierzyć! Nie mówić, że się wierzy tylko na prawdę wierzyć. Walcz o was
Hurra !!!!
Bhcg 974[emoji7]
Leki które biorę to :
Prenatal Duo, moja gin twierdzi, ze jest najlepszy . Mam mutację MHFR czy jakoś tak a tam jest aktywny kwas foliowy
3 x dziennie estrofem
3 x dziennie duphaston
3 x dziennie luteina 100
Do tego Acard rano i neoparin 0,4 ( jeden zastrzyk wieczorem )
Ja noszę rozmiar 34 i nigdy nie ważyłam więcej niż 48 -49 kg, wasze posty mi uświadomiły że utyję i trzeba będzie zmienić ciuchy
Ja ważę teraz 51-53 kg, przed pierwszą ciążą 53-55 kg i przytyłam 11 kg[emoji16] planowałam 7-8[emoji23]