reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

No nie?
Taka roztrzesiona od niej wyszłam że szok.
I weź się człowieku nie denerwuj. Idziesz do lekarze żeby Ci powiedział co robić żeby dziecko się dobrze rozwijało a ta ci powie że nie ma sensu badać bo wyniki złe...
Nie wiem skad ona wziela 3-4, sprawdzilam i tak na 5 wyglada. Idz po leki, nie ma co przekreslac skoro cos Trwa ! Szybka reakcjai bedzie wszystko dobrze:)

Załączniki

• Screenshot_20200107-210840_Chrome.jpg
    Screenshot_20200107-210840_Chrome.jpg
    231,3 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Farbowanie włosów 💇‍♀️

Dziewczyny , jestem blondynką farbowaną. Juz od dwóch miesięcy nie farbowałam włosów. Zrobiłabym sobie pasemka chociaż, ale się boję. Co o tym myślicie, jak sobie radzicie z farbowaniem. Lepiej teraz czy poczekać ?

Farbowanie włosów 💇‍♀️

Dziewczyny , jestem blondynką farbowaną. Juz od dwóch miesięcy nie farbowałam włosów. Zrobiłabym sobie pasemka chociaż, ale się boję. Co o tym myślicie, jak sobie radzicie z farbowaniem. Lepiej teraz czy poczekać ?
Co człowiek to opinia. Ja chyba poczekałabym z rozjaśniaczem do 12tc.

Ja w ogóle nie mam zamiaru iść do fryzjera. Nie będę wdychać oparów farby [emoji14]
Ale ja po poronieniu jestem przewrażliwiona i jeszcze trochę a nic nie będę robić :p
Farbowanie włosów [emoji2162]

A ja jestem ciekawa jak tam przebiegła wizyta u innych wrześniówek :). Pamiętam na przykład, że jedna dziewczyna ma wizytę tego dnia co ja, a nie pamiętam już która.
No tak, ale to i tak każda się tu "chwali" po wizycie :) no jak tam chcecie, mnie wszystko jedno i tak czytam wszystko.

To teraz nic już nie wiem. Byłam u rodzinnej z wynikiem tsh i tą betą. Wg niej to jest 3-4 tydzień i powiedziala ze za duże mam tsh żeby się cieszyć z ciąży [emoji24]
Że nie dam rady TEGO donosic bo z miesiąc albo dłużej mi się będzie tsh regulować po zwiększeniu dawki
Że mam iść do ginekologa za miesiąc bo wczesniej nie ma sensu. I że jej przykro ale beta też mi raczej przy takim tsh zacznie lecieć w dół...
Co ja mam robić? Zalamalam się kompletnie
Ale babsko. Lekarze czasem nie mają za grosz wyczucia, rozumiem że to dla nich już rutyna ale nie rozmawiamy o przeziębieniu 🙄
Beta nie jest za mała, najważniejszy jest przyrost minimum 66% co 48h. Niska beta może wynikać z np. późnej owulacji. Nie przejmuj się tylko leć do dobrego specjalisty :-*

Farbowanie włosów 💇‍♀️

Ja właśnie wstępnie jestem zapisana na sobotę (zapisywałam się już dawno temu) i zastanawiam się co z tym zrobić.
Opinie są podzielone.
Moja fryzjerka mówiła że wiele kobiet farbuje praktycznie od samego początku do samego końca, ale też się zastanawiam czy nie poczekać do 12tc.
Ja zazwyczaj rozjaśniam dół i górę robię odrost, ale teraz zrobiłabym tylko farbę bez rozjaśniacza.
A Ty kiedy chciałabyś się udać do fryzjera?

reklama
Ale babsko. Lekarze czasem nie mają za grosz wyczucia, rozumiem że to dla nich już rutyna ale nie rozmawiamy o przeziębieniu [emoji849]
Beta nie jest za mała, najważniejszy jest przyrost minimum 66% co 48h. Niska beta może wynikać z np. późnej owulacji. Nie przejmuj się tylko leć do dobrego specjalisty :-*
No ja jestem w szoku, bo do tej pory nie miałam nigdy z nią problemów. No a dziś to sie zachowała jakby... Nie wiem, nie chchala wogole mi pomóc? Tragedia. Chyba zmienię lekarza rodzinnego

Do góry