reklama
Aklime
Fanka BB :)
To tak jak u mnieU mnie badania prenatalne kosztują około 400 zł
Hey
Mam pytanie
jestem w 5 tygodniu ciąży w czwartek idę do ginekologa. Cierpię na hashimoto biorę Euthyrox. Jak myślicie kiedy powinnam udać się do endokrynologa ? Od razu czy poczekać do następnego tygodnia ? Hashimoto było wykryte 3 tygodnie temu i po Euthyrox i na dupothsanie od razu się udało
Mam pytanie
jestem w 5 tygodniu ciąży w czwartek idę do ginekologa. Cierpię na hashimoto biorę Euthyrox. Jak myślicie kiedy powinnam udać się do endokrynologa ? Od razu czy poczekać do następnego tygodnia ? Hashimoto było wykryte 3 tygodnie temu i po Euthyrox i na dupothsanie od razu się udało
Ja mam euthyrox od czerwca. Też idę w czwartek do ginekologa i może on mi da odrazu skierowanie.Hey
Mam pytanie
Ale zobaczę, idę dziś z wynikiem bety i ths do rodzinnej i zobaczę co mi powie. Ja tam bym chciała jak najszybciej, żeby mieć pewność że wszytko jest ok.
Preggers
Wszystkim nowym mamusiami gratuluje! Fajnie, ze Nasze grono rosnie [emoji4]
Ja dziewczyny mniej się udzielam bo czuje się paskudnie. Prawie nic nie jem, mdli mnie już cały czas, ale bez wymiotów.
Mam takie bóle w dole brzucha jakby w pachwinach czasem np jak się przekrecam z boku na bok jakby mi się tam coś naciągalo. Ale to chyba od rosnącej macicy, z tego co pamietam z poprzednich ciąż. Poza tym pryszcze i piersi swędzą okrutnie.
Już czekam na wizytę u lekarza 13.01 mam nadzieje, ze wszystko tam się ładnie kręci.
Ja płace za wizytę w ciazy 150 zł. O prenatalnych się nie wypowiem bo nie wiem jakie są obecnie ceny w Trojmiescie bo jestem objęta programem i robię wszystko na NFZ.
Już nawet nie wiem co odpisać więcej bo jestem nieprzytomna dosłownie [emoji14]
Mój starszy nareszcie poszedł dziś do szkoły, a młodszy ma stan podgorączkowy chyba od zębów wiec od rana się przytulamy.
Ja dziewczyny mniej się udzielam bo czuje się paskudnie. Prawie nic nie jem, mdli mnie już cały czas, ale bez wymiotów.
Mam takie bóle w dole brzucha jakby w pachwinach czasem np jak się przekrecam z boku na bok jakby mi się tam coś naciągalo. Ale to chyba od rosnącej macicy, z tego co pamietam z poprzednich ciąż. Poza tym pryszcze i piersi swędzą okrutnie.
Już czekam na wizytę u lekarza 13.01 mam nadzieje, ze wszystko tam się ładnie kręci.
Ja płace za wizytę w ciazy 150 zł. O prenatalnych się nie wypowiem bo nie wiem jakie są obecnie ceny w Trojmiescie bo jestem objęta programem i robię wszystko na NFZ.
Już nawet nie wiem co odpisać więcej bo jestem nieprzytomna dosłownie [emoji14]
Mój starszy nareszcie poszedł dziś do szkoły, a młodszy ma stan podgorączkowy chyba od zębów wiec od rana się przytulamy.
Dwa+Trzy
W Polsce refundowane są 3 najważniejsze USG bez względu na wiek.Kurde ja się zastanawiam czy tez się na to łapie mając 34 lata a 35 będę miała 9 września ! Nigdy tych badań nie miałam
Genetyczne 11-14tc
Połówkowe
I to po 30tc
Test PAAP-A refundują tylko w niektórych przypadkach ale z chęcią oddam swój bo tylko stres przyniesie a żadnej odpowiedzi :/
Później napiszę więcej bo teraz nie mam jak się skupić dobrze
Aklime
O fajnie wiedziec a myslicie ze nie szkodzi isc 2 razy na genetyczne, tzn na fundusz i prywatnie?W Polsce refundowane są 3 najważniejsze USG bez względu na wiek.
Genetyczne 11-14tc
Połówkowe
I to po 30tc
Test PAAP-A refundują tylko w niektórych przypadkach ale z chęcią oddam swój bo tylko stres przyniesie a żadnej odpowiedzi :/
Później napiszę więcej bo teraz nie mam jak się skupić dobrze
Aklime
Ja biore mama dha premium plusJakie tabletki bierzecie obecnie ?
Który kwas foliowy wybraliście ?
Suplementujecie jod ?
Ma w sobie jod i kwas foliowy
Jeszcze został mi inofem wiec tez koncze po 1 saszetce dziennie
reklama