reklama
Melisa28
Fanka BB :)
Hej , poczytałam i kilka rzeczy napiszę jak to wygląda u mnie :
- do gina chodzę tylko i wyłącznie prywatnie. Mam zaufaną panią ginekolog która prowadziła moją pierwszą ciążę i wszystko było ok. Płacę 150 zł za wizytę. Wybieram się do niej w przyszłym tygodniu i mam nadzieję usłyszeć serduszko.
- biorę mamadha premium i piję codziennie zakwas z buraka
- też mam nadzieję na darmowe prenatalne w pierwszej ciąży miałąm komplet bezpłatnie bo przyziemność karkowa wyszła źle.
- pracować mam zamiar do połowy ciąży ale zobaczymy co z tego wyjdzie
- widziałam że w przyszłym tygodniu w Lidlu mają być ubrania ciążowe
- najbardziej ze wszystkiego boję się że utyję jak w pierwszej ciąży 30 kg. Jestem osobą aktywną nie ważę nawet 50 kg a dobiłam prawie do 80 kg. Do wagi sprzed szybko wróciłam ale mam traumę
- do gina chodzę tylko i wyłącznie prywatnie. Mam zaufaną panią ginekolog która prowadziła moją pierwszą ciążę i wszystko było ok. Płacę 150 zł za wizytę. Wybieram się do niej w przyszłym tygodniu i mam nadzieję usłyszeć serduszko.
- biorę mamadha premium i piję codziennie zakwas z buraka
- też mam nadzieję na darmowe prenatalne w pierwszej ciąży miałąm komplet bezpłatnie bo przyziemność karkowa wyszła źle.
- pracować mam zamiar do połowy ciąży ale zobaczymy co z tego wyjdzie
- widziałam że w przyszłym tygodniu w Lidlu mają być ubrania ciążowe
- najbardziej ze wszystkiego boję się że utyję jak w pierwszej ciąży 30 kg. Jestem osobą aktywną nie ważę nawet 50 kg a dobiłam prawie do 80 kg. Do wagi sprzed szybko wróciłam ale mam traumę
Aklime
Hm 5 tydzien? Od 1000 widac pecherzyk wiec powinni byc go widacWlasnie odebrałam wynik bety i mam tyle 2226,0
Teraz pytanie który to był by tydzień i czy powinnam już pójść do ginekologa. Zobaczy tam coś wogole czy nie ma sensu?
Ja mam sporo za dużych spodni i te teraz noszę. Spadają z tyłka ale przynajmniej nie cisną w brzuch. Jak patrzę jak te spodnie ciążowe wyglądają to wydają mi się mało wygodne
Polecam z hm jeansy ciążowe, ładnie leżą i są wygodne. Co prawda kosztują aż 130 zł ale uważam, że warto kupić sobie taką jedną parę. Nosiłam przez całą ciążę i w tej też będę zaraz je ubierać. Wystarczyła mi jedna para, w domu dres.
Mt85
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny! Dwa dni zajeło mi przeczytanie wszystkiego tu od początku. Witam się tak jedną nogą bo nigdy nic nie wiadomo. Mam 35 lat i 3 dzieci w wieku 13 i 11 lat oraz najmlodsze 8 miesięcy. Przez dużą różnice wieku zdecydowaliśmy się na zapewnienie najmłodszemu rodzeństwa aby nie dorastało jak jedynak. O dziwo udało się w pierwszym cyklu starań co bylo trudne do Przewidzenia przez moje obecne cykle, które wahają się do nawet 45 dni przez karmienie piersią. Zatem testowałam na ciemno. Pierwszy test 5 dni temu pokazał biel. Kolejny 4 dni temu cień cienia. Dopiero dwa kolejne dni dały jakiś słaby obraz kreski. Dziś w 42 dniu cyklu test pokazał już bladą kreskę która zdecydowanie nazwała bym namacalnym dowodem że coś się dzieje powtórzę test za dwa dni i zobaczę. Widzę że wiele z was robi bete ale w mojej małej miejscowości to czekać trzeba na jakiekolwiek wyniki 3 dni więc aż tak mi się nie spieszy bo tej wiedzy. Mieszkam blisko Bieszczad
Postaram sie być na bieżąco o ile moje najmlodsze piskle okaże się łaskawe. Załączam zdjecia testów wykonywanych kolejno
Postaram sie być na bieżąco o ile moje najmlodsze piskle okaże się łaskawe. Załączam zdjecia testów wykonywanych kolejno
Załączniki
Vilde
Byłam dziś u gina. Ciąża na miejscu , ale jeszcze za mała żeby zobaczyć zarodek. Była jakaś kropeczka tętniaca, ale lekarz nie był pewien czy to serduszko czy echo z mojej żyły. W pon mam wizytę z Norwegii w klinice bezpłodności, której nie odwołałam, to wtedy już oboje z mężem (który dalej nic nie wie hihi) sobie zobaczymy już coś więcej
Załączniki
rozczochrana.mama
Blisko Bieszczad? Ja pochodze z podkarpacia mam jakies 20km do Sanoka (z rodzinnego domu) [emoji16]Hej dziewczyny! Dwa dni zajeło mi przeczytanie wszystkiego tu od początku. Witam się tak jedną nogą bo nigdy nic nie wiadomo. Mam 35 lat i 3 dzieci w wieku 13 i 11 lat oraz najmlodsze 8 miesięcy. Przez dużą różnice wieku zdecydowaliśmy się na zapewnienie najmłodszemu rodzeństwa aby nie dorastało jak jedynak. O dziwo udało się w pierwszym cyklu starań co bylo trudne do Przewidzenia przez moje obecne cykle, które wahają się do nawet 45 dni przez karmienie piersią. Zatem testowałam na ciemno. Pierwszy test 5 dni temu pokazał biel. Kolejny 4 dni temu cień cienia. Dopiero dwa kolejne dni dały jakiś słaby obraz kreski. Dziś w 42 dniu cyklu test pokazał już bladą kreskę która zdecydowanie nazwała bym namacalnym dowodem że coś się dzieje powtórzę test za dwa dni i zobaczę. Widzę że wiele z was robi bete ale w mojej małej miejscowości to czekać trzeba na jakiekolwiek wyniki 3 dni więc aż tak mi się nie spieszy bo tej wiedzy. Mieszkam blisko Bieszczad
Trzymam kciuki za fasolke!
reklama
Aklime
Super podziwiam ze wytrzymalas tyle przed mezem a ktory dokladnie dzien ciazy?Byłam dziś u gina. Ciąża na miejscu , ale jeszcze za mała żeby zobaczyć zarodek. Była jakaś kropeczki tetniaca, ale lekarz nie był pewien czy to serduszko czy echo z mojej żyły. W pon mam wizytę z Norwegii w klinice bezpłodności, której nie odwołałam, to wtedy już oboje z mężem (który dalej nic nie wie hihi) sobie zobaczymy już coś więcej