reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dziękuję :( jutro mam powtórzyć bete żeby sprawdzić spadek. Mam już 3 czyszczenia za sobą, dlatego chce uniknąć.
Szczerze to nie wiem czy będę więcej się starać. To już nie na moje nerwy [emoji26][emoji3064]
Nie poddawaj sie kochana! U mnie to trwa juz 10 lat, martwy porod, 5 poronien. Moj Maz juz nie chcial patrzec na moje lzy i cierpienie. I nie chcial sie wiecej starac. Ale trafilismy na lekarza, ktory zbadal nas wzdluz i wszerz i dal nam nadzieje, ze w koncu sie uda. Jesli nie tym, to nastepnym razem. Walcz [emoji3590] i daj znac bo mocno wierze, ze sie uda [emoji3590]

Cichutko dołączam,choć sama w to nie wierzę.Martwi mnie brązowy śluz,dziś27dc
IMG_20200106_195231.jpeg

A jednak ;)
Brązowym się nie martw :) Niebezpieczna jest żywa krew.
Serio pół internetu na temat tego śluzu przeszukałam,piszą że to pozamaciczna,zagrażające poronienie,zagnieżdzenie,sama niewiem jak się nastawiać.Na lekarza za wcześnie bo nic nie zobaczy , biorę luteinę może coś to pomoże

reklama
Do góry