reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Serio pół internetu na temat tego śluzu przeszukałam,piszą że to pozamaciczna,zagrażające poronienie,zagnieżdzenie,sama niewiem jak się nastawiać.Na lekarza za wcześnie bo nic nie zobaczy , biorę luteinę może coś to pomoże
Nie szukaj w necie bo zwariujesz, a stres jest w tym momencie tym czego najmniej Ci potrzeba. Spokojnie... Czasami tak poprostu jest ;)

reklama
Serio pół internetu na temat tego śluzu przeszukałam,piszą że to pozamaciczna,zagrażające poronienie,zagnieżdzenie,sama niewiem jak się nastawiać.Na lekarza za wcześnie bo nic nie zobaczy , biorę luteinę może coś to pomoże
Ja takie brązowe/brunatne plamienia miałam przez tydzień od owulacji. Jak już doszło do zagnieżdżenia to ustały.
Brałaś luteinę przed plamieniami? Bo ja po Duphastonie od czasu do czasu plamiłam.

Dziewczyny, czy Was też jeszcze podbrzusze "gniecie" ? Ja codziennie wieczorem łykam nospę, w dzień jest lepiej ale nawet jak wczorajszy dzień przeleżałam to i tak ok.18 się zaczęło ..

Dziewczyny, czy Was też jeszcze podbrzusze "gniecie" ? Ja codziennie wieczorem łykam nospę, w dzień jest lepiej ale nawet jak wczorajszy dzień przeleżałam to i tak ok.18 się zaczęło ..

Ja mam cały czas uczucie ciężaru w podbrzuszu. Wcześniej miałam dni kiedy ćmiło mnie i pobolewało dłuższy czas, teraz tylko czasami coś mnie tak zakluje i pociągnie. Już sama nie wiem czy bardziej martwię się wtedy kiedy coś mnie boli czy kiedy nic nie czuję 🤯

Witam, pod koniec grudnia na teście ciążowym zobaczyłam dwie kreski. Mam już córeczkę. Zastanawiam się czy na wizytę u lekarza jeszcze nie za wcześnie. Pozdrawiam gorąco.

Mnie codziennie praktycznie. Od terminu @ prawie tydzień do 1.01 bolał mnie bardzo często - takie kłucie i w podbrzuszu ale w różnych miejscach, do tego ból kręgosłupa. Teraz się zdarza ale zdecydowanie rzadziej.

reklama
To mnie uspokoiłyście! :)

Dzisiaj chyba nie zasnę bo jutro z rana muszę się dodzwonić do Ginki i błagać o przyjęcie bo jestem bez recepty na Duphaston a bez niego nic się nie uda. Zobaczymy jak działa współpraca z NFZ ;)

Do góry