Aklime
Fanka BB :)
Teraz 19, a na prenatalnych w polsce nikt tego nie zauwazyl, dopiero w norwegii jakos niedlugo po tamtych badaniachStraszne [emoji33] w jakim tygodniu jest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz 19, a na prenatalnych w polsce nikt tego nie zauwazyl, dopiero w norwegii jakos niedlugo po tamtych badaniachStraszne [emoji33] w jakim tygodniu jest?
Nie poddawaj sie kochana! U mnie to trwa juz 10 lat, martwy porod, 5 poronien. Moj Maz juz nie chcial patrzec na moje lzy i cierpienie. I nie chcial sie wiecej starac. Ale trafilismy na lekarza, ktory zbadal nas wzdluz i wszerz i dal nam nadzieje, ze w koncu sie uda. Jesli nie tym, to nastepnym razem. Walcz [emoji3590] i daj znac bo mocno wierze, ze sie uda [emoji3590]Dziękuję jutro mam powtórzyć bete żeby sprawdzić spadek. Mam już 3 czyszczenia za sobą, dlatego chce uniknąć.
Szczerze to nie wiem czy będę więcej się starać. To już nie na moje nerwy [emoji26][emoji3064]
Będziesz! Tylko daj sobie odpocząć..Dziękuję jutro mam powtórzyć bete żeby sprawdzić spadek. Mam już 3 czyszczenia za sobą, dlatego chce uniknąć.
Szczerze to nie wiem czy będę więcej się starać. To już nie na moje nerwy
A jednakCichutko dołączam,choć sama w to nie wierzę.Martwi mnie brązowy śluz,dziś27dcZobacz załącznik 1064912
Cichutko dołączam,choć sama w to nie wierzę.Martwi mnie brązowy śluz,dziś27dcZobacz załącznik 1064912
Cichutko dołączam,choć sama w to nie wierzę.Martwi mnie brązowy śluz,dziś27dcZobacz załącznik 1064912
Serio pół internetu na temat tego śluzu przeszukałam,piszą że to pozamaciczna,zagrażające poronienie,zagnieżdzenie,sama niewiem jak się nastawiać.Na lekarza za wcześnie bo nic nie zobaczy , biorę luteinę może coś to pomożeA jednak
Brązowym się nie martw Niebezpieczna jest żywa krew.
Jak długo???bo u mnie to drugi dzień z tym śluzemTo może jeszcze być od plamienia implantacyjnego. Ja po testowaniu jeszcze miałam