Agnieszka 123456789
Fanka BB :)
Ja zamierzam prywatnie. PozdrawiamA zamierzacie prowadzic ciaze prywatnie czy na NFZ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zamierzam prywatnie. PozdrawiamA zamierzacie prowadzic ciaze prywatnie czy na NFZ?
Beta spadła na 391 .jeszcze nie wiem co dalej .
Beta spadła na 391 .jeszcze nie wiem co dalej . [emoji24]
Porownujac zarobki w Wawie czy Gdansku a Bialym jest to adekwatne
Jedyny minus prywatnych jest taki ze jak cos sie dzieje , czy to z matka czy z dzieckiem to odsylaja do szpitala panstwowego, bo tam nie ma takiego sprzetu do ratowaniaTo jak masz taką możliwość rodzic w prywatnym szpitalu to ja bym się nie zastanawiała
Oby to się szybko zakończyło Bardzo Ci współczuję i durny lekarz, który nie widział zarodka w macicy i puścił Cię do domu.. A jeśli to pozamaciczna, liczy się szybka reakcja.Beta spadła na 391 .jeszcze nie wiem co dalej .
Jeszcze nic nie odpisał, jest na urlopie więc pewnie dopiero wieczorem. Jeśli beta spada to ryzyko pozamacicznej chyba minęło. Tak mi się wydaje. Beta była w czwartek 700 ,dziś w nocy pewnie koło 400 więc nic dziwnego że nic tam nie ma . Pecherzyk dopiero widać od 1000.Oby to się szybko zakończyło Bardzo Ci współczuję i durny lekarz, który nie widział zarodka w macicy i puścił Cię do domu.. A jeśli to pozamaciczna, liczy się szybka reakcja.
Co Twój lekarz na to?
To ja mam ogromne szczęście bo moja Ginka jest na NFZ, zna mnie już 6lat i ufam Jej. Jedyny problem to fakt, że przyjmuje u Nas tylko we wtorki i jak się jutro dostanę to będzie chyba cud. Mam nadzieje,że chociaż n wypisnie recepty się zgodzi.
Prywatnie też mam wspaniałą Babeczkę i do Niej chodzę na te ważne USG bo ma dużo lepszy sprzęt.