reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Co za okropny sen miałam! Pewnie dlatego, że na dzisiaj wg różnych aplikacji jest pierwszy możliwy termin @ :o Śniło mi się pożegnanie z Wami, bez wchodzenia w szczegóły.
Aż się obudziłam.
A teraz idę nadrabiać ;)

Tak to jest kiedy się dużo o czymś myśli! ;) w rzeczywistości wszystko będzie dobrze ♡

reklama
Obdzwonilam wszystkie laboratoria i niestety nie ma szans zebym zrobila bete w sobotę wiec jestem skazana na srode a wynik pewnie bede miala w czwartek. Prawie tydzień niepewnosci. Malo tego dzwonilam do Kudowy Zdroj bo tam jedziemy i na wynik czeka sie dwa dni robocze. SZOK...

Zadzwonilam nawet do laboratorium zwierzęcego przez pomylke [emoji23][emoji23]

Witajcie Mamuski! Nie bylo mnie na tym forum wieki...
W Sylwestra ujrzalam na tescie 2 kreski. Nikt poza mna i moim Mezem nie wie bo przeszlismy sajgon z ciazami... Troche do nas nie dociera :) jestem mama Aniolka Olivera, ktory urodzil sie w 6 mc (juz niestety nie zyl...) Oraz 5tki fasolinek ktore niestety stracilam w 1 trymestrze na przestrzeni ostatnich kilku lat.
W sierpniu w Polsce lekarz potwierdzil, ze poza dwurozna macica mam jebitna przegrode o ktorej nie wiedzieli w UK. W pazdzierniku poddalam sie zabiegowi histeroskopii i hsg miesiac pozniej kontrolnie. Ten cykl z hsg trwal 20 dni... Bez zadnych wspomagaczy zaszlam w cisze w cyklu po kontroli.

Jestem na duphastonie, acardzie i neoparinie.

Mam nadzieje, ze w jakim skladzie tu wejdziemy w takim zostaniemy [emoji3531][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] zycze Wam i sobie tego z calego serca [emoji3590]

Jak bierzecie duphaston ?
Lekarz zalecił mi brać pomiędzy 16 a 25 dniem cyklu. Jeśli teraz wyszły mi dwie kreski mam od razu wziąć tabletki ? Czy poczekać na betę ?

reklama
Do góry