reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Co za okropny sen miałam! Pewnie dlatego, że na dzisiaj wg różnych aplikacji jest pierwszy możliwy termin @ :o Śniło mi się pożegnanie z Wami, bez wchodzenia w szczegóły.
Aż się obudziłam.
A teraz idę nadrabiać ;)

Witam kolejne Wrześnióweczki :)

Na poczatku same problemy. Kiedys nie bylo bet i czlowiek sie nie nakrecal. Ja w pierwszej ciazy mając 19lat tez jakos tak na luzie a teraz? Masakra,a najgorsze ze czuje ze chyba jednak sie nie uda tym razem rowniez. Jak patrze na Wasze wyniki bety takie wysokie a u mnie 2 dni po spodziewanej @ i tylko 91. Odnośnie owulacji to dokładnie nie wiem kiedy mialam ale stosunki byly do 17grudnia i wtedy niby byla owu wg kalendarzyka a pozniej dopiero 22.12wiec nie mogla owu mocno sie przesunac chyba nie? Stwierdzilam ze pojde na ta bete dopiero w srode lub we wtorek bo jedziemy w te gory zeby nie zepsuc sobie wyjazdu gdyby w sobote slabo przyrosla...

Ja równiez witam nowe mamuski :)
Nie sugeruj się wartościami innych dziewczyn bo Beta produkuje się nie od owulacji a od momentu zagnieżdżenia, to może nastąpić od 6dpo do nawet 12! Wg moich obserwacji , moja Kropka szykowała sobie lokum z 26.12 na 27.12 i na to nawet beta wskazuje bo 30.12 miałam tylko 21.6 a tak naprawdę mogłam mieć jeszcze 0 bo do 01.01 Kropka miała czas na znalezienie sobie miejsca ;) I mogła ujawnić się dopiero dzisiaj :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dokładnie Chorzów :)
Szukam kogoś dobrego..
Ja chodzę do lekarza Matyi, złoty człowiek. Nie zmieniła bym na innego. Przyjmuje w Sosnowcu i Katowicach. Wcześniej dr Jeleń też dobry ,ma mega poczucie humoru i różne " teksty " więc nie wszystkim to pasuje :) ale opinie ma extra
.Ja jednak wybrałam tego pierwszego , mam z nim stały kontakt. Co dla mnie jest bardzo ważne :)

Do góry