reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Co za okropny sen miałam! Pewnie dlatego, że na dzisiaj wg różnych aplikacji jest pierwszy możliwy termin @ :o Śniło mi się pożegnanie z Wami, bez wchodzenia w szczegóły.
Aż się obudziłam.
A teraz idę nadrabiać ;)

Tak to jest kiedy się dużo o czymś myśli! ;) w rzeczywistości wszystko będzie dobrze ♡

reklama
Obdzwonilam wszystkie laboratoria i niestety nie ma szans zebym zrobila bete w sobotę wiec jestem skazana na srode a wynik pewnie bede miala w czwartek. Prawie tydzień niepewnosci. Malo tego dzwonilam do Kudowy Zdroj bo tam jedziemy i na wynik czeka sie dwa dni robocze. SZOK...

Zadzwonilam nawet do laboratorium zwierzęcego przez pomylke [emoji23][emoji23]

Witajcie Mamuski! Nie bylo mnie na tym forum wieki...
W Sylwestra ujrzalam na tescie 2 kreski. Nikt poza mna i moim Mezem nie wie bo przeszlismy sajgon z ciazami... Troche do nas nie dociera :) jestem mama Aniolka Olivera, ktory urodzil sie w 6 mc (juz niestety nie zyl...) Oraz 5tki fasolinek ktore niestety stracilam w 1 trymestrze na przestrzeni ostatnich kilku lat.
W sierpniu w Polsce lekarz potwierdzil, ze poza dwurozna macica mam jebitna przegrode o ktorej nie wiedzieli w UK. W pazdzierniku poddalam sie zabiegowi histeroskopii i hsg miesiac pozniej kontrolnie. Ten cykl z hsg trwal 20 dni... Bez zadnych wspomagaczy zaszlam w cisze w cyklu po kontroli.

Jestem na duphastonie, acardzie i neoparinie.

Mam nadzieje, ze w jakim skladzie tu wejdziemy w takim zostaniemy [emoji3531][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] zycze Wam i sobie tego z calego serca [emoji3590]

Jak bierzecie duphaston ?
Lekarz zalecił mi brać pomiędzy 16 a 25 dniem cyklu. Jeśli teraz wyszły mi dwie kreski mam od razu wziąć tabletki ? Czy poczekać na betę ?

reklama
Do góry