To jestem spokojna. Jutro badanie USGTak, u mnie po trzech dniach beta wzrosła z 1529 do 7440. U Ciebie ładnie rośnie
Nie mogę się doczekać
rozczochrana.mama musi być dobrze. Trzeba być dobrej myśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jestem spokojna. Jutro badanie USGTak, u mnie po trzech dniach beta wzrosła z 1529 do 7440. U Ciebie ładnie rośnie
30.12.19 21,6 a 02.01.20 169Dziewczyny, wynik z Bety 28.12.2019 72, dziś 3.01 1382, miałyście takie duże wzrosty?
Ja 28 grudnia mialam 69 a wczoraj 740Dziewczyny, wynik z Bety 28.12.2019 72, dziś 3.01 1382, miałyście takie duże wzrosty?
Ja dziś 38 dzień cyklu. A jak to wygląda u Ciebie?Ja 28 grudnia mialam 69 a wczoraj 740
. Który masz dzień cyklu?
U mnie dziś 33dc . Ale owulacje miałam ok 10 -11 dnia. A Ty wiesz kiedy miałaś?Ja dziś 38 dzień cyklu. A jak to wygląda u Ciebie?
Zakładałam że ok 12.12 ale to tylko względem kalendarzyka bo ostatnie 3 miesiące miałam idealnie 28 dni, ale to tylko tak kalendarzykowo więc ciężko stwierdzić.U mnie dziś 33dc . Ale owulacje miałam ok 10 -11 dnia. A Ty wiesz kiedy miałaś?
Ja pochodzę z Kielc ale mieszkam na stałe w Norwegii, pytałam bo to co napisałaś o reakcji lekarki przypominało mi zachowanie norweskich lekarzy.Okolice Katowic, a Ty?
Trzymam za Was kciukiBardzo brzydko mnie dzisiaj podbrzusze boli, rwie, gniecie .. I krzyż.. Chyba faktycznie dzisiaj miala przyjść @
Oby nie znalazła drogi bo po dwóch nospach też już różne myśli mam