Aklime
Fanka BB :)
Ja tez ta czytalam, w kallulatorze tez tak piszaJa czytałam, że minimum to 66%[emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez ta czytalam, w kallulatorze tez tak piszaJa czytałam, że minimum to 66%[emoji848]
Własnie odebrałam swoje wyniki i jestem przerażona:
Beta z:
30.12,2019 wynosiła 4604,0 mlU/ml
Beta z dzisiaj 2.01.2020 wynosi 17582 mlU/ml
Progesteron: 38,91 ng/ml
Chyba coś jest nie tak? Zaczynam się naprawdę martwić
To ja pewnie te 113% z 72 godzin wzięłam Tak, 66% oczywiście po 48godzJa czytałam, że minimum to 66%[emoji848]
O kurde to już 2 tyś!!!! W 48h to min 66% jest ,jeszcze teraz sprawdziłam. A wcześniej jakie przyrosty miałaś? Czy to dopiero Twoja druga beta ?Beta 1995 czyli ponownie 108% Wg Ciebie @Dwa+Trzy to poniżej normy? Teraz mnie nastraszyłaś[emoji51]
Wysoka beta moze oznaczac blizniaki@Dwa+Trzy myśle ze duży, ale to chyva nie jest złe [emoji848]
@Madeline. Super!
Dziewczyny a czy wysoka beta może oznaczać coś złego? [emoji848]
@Anisa15 Przyrasta ładnie u Ciebie[emoji14] kiedy do lekarza?
Kojarzę, że w drugiej ciąży panikowałam, żeby nie był za wysoki bo przy ciąży pozamacicznej tak galopuje czasem.@Dwa+Trzy myśle ze duży, ale to chyva nie jest złe [emoji848]
@Madeline. Super!
Dziewczyny a czy wysoka beta może oznaczać coś złego? [emoji848]
@Anisa15 Przyrasta ładnie u Ciebie[emoji14] kiedy do lekarza?