reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

A masz możliwość pójść do tego Twojego prywatnie? Jakiś niemożliwy ten termin, przecież kontrole w ciąży są co 4 tyg to musi mieć wolne terminy...

Jeśli to do mnie pytanie: ja miałam 108% i dziś się okaże ile tym razem
Prywatnie przujmuje chyba tylko w klinice nieplodnosci, ale musze sie dowiedziec jeszcze koniecznie, ja nie to zaczne prowadzic ciaze w prywatnej klinice.. jak wiekszosc moich znajomych.. bo widac jak mozna sie dostac..

reklama
Dzownilam sie zarejestrowac do mojego lekarza... pierwszy wolny termin 27 lutego... to juz bedzie 12t+1... przeciez w tym czasie juz prenatalne sie robi...
Wcisnela mi jakiegoś innego na 15 stycznia a to bedzie rowno 6tc.. ech jestem jakas zla,
Moj lekarz jest bardzo polecany do prowadzenia ciazy, ale chyba jednak trzeba bedzie isc prywatnie...
Siedze w pracy i mi sie plakac chce, to chyba jednak objaw ciazy 😂
U mnie na nfz termin najbliższej wizyty w marcu więc w ogóle faza 😁 Dlatego też umówiłam się prywatnie na 10.01.

reklama
Do góry