Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Też hahahahaWysoka beta moze oznaczac blizniaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też hahahahaWysoka beta moze oznaczac blizniaki
O kurde to już 2 tyś!!!! W 48h to min 66% jest ,jeszcze teraz sprawdziłam. A wcześniej jakie przyrosty miałaś? Czy to dopiero Twoja druga beta ?
A jeszcze mam jedno pytanie, bo tak czesto dziewczyny pisza o pustym jaju plodowym... chyba tego najbardziej sie boje. wtedy tez jest prawidlowy przyrost bhcg i dopiero na usg mozna to stwierdzic?
Czemu? Prawidłowy przyrost
Postanowiłam pójść do lekarza w przyszły wtorek prywatnie. Tak jak już pisałam jestem trzy miesiące po poronieniu indukowanym, samoistnym ( puste jajo płodowe), więc będę czuła się po prostu pewniej jeśli jak najszybciej będę pod opieką lekarza. I to pewnie mi się oberwie bo mieliśmy czekać trzy cykle, a ja zaczekałam tylko dwa. Prawdę mówiąc nie sądziłam, że się tak szybko uda bo wcześniej cztery lata starliśmy się o dziecko, potem pierwsza ciąża nie udana i teraz znowu. Chyba mój organizm stwierdził, że pora zachodzić w ciążę Nigdy się nie leczyłam, bo wszystko było ok, jak się okazało blokadą był potworny stres w pracy, który zrujnował mi zdrowie, jak rzuciłam robotę to zaczęłam zachodzić w ciążę@Dwa+Trzy myśle ze duży, ale to chyva nie jest złe [emoji848]
@Madeline. Super!
Dziewczyny a czy wysoka beta może oznaczać coś złego? [emoji848]
@Anisa15 Przyrasta ładnie u Ciebie[emoji14] kiedy do lekarza?
Ja ci mogę odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ trzy miesiące temu przez to przechodziłam. Przyrost beta był prawidłowy, badania wychodziły prawidłowo, objawy książkowe, ale od początku z tamtą ciążą było coś nie tak, ponieważ już na 1,5 tygodnia przed okresem plamiłam i plamienia utrzymywały się przez całą ciążę. Lekarz nie chciał mi zrobić USG, na plamienia kazał nie zwracać uwagi i dlatego puste jajo odkryto dopiero w 11 tygodniu kiedy się wkurzyłam i pojechałam na SOR.A jeszcze mam jedno pytanie, bo tak czesto dziewczyny pisza o pustym jaju plodowym... chyba tego najbardziej sie boje. wtedy tez jest prawidlowy przyrost bhcg i dopiero na usg mozna to stwierdzic?