reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Lenka wątpię, że cały czas jest ten sam przyrost. Wynik jest w normie, a i tak masz zrobić jeszcze raz betę, kiedy to miało być? Z resztą jakby skasować ten wynik z 31.12 to przyrost jest 145%
emoji6.png
sama pisałaś, że w czwartek ma być 550 ;)
Lenka wątpię, że cały czas jest ten sam przyrost. Wynik jest w normie, a i tak masz zrobić jeszcze raz betę, kiedy to miało być? Z resztą jakby skasować ten wynik z 31.12 to przyrost jest 145% [emoji6] sama pisałaś, że w czwartek ma być 550 ;)
Już mam nie robić, bo napisał, że przyrost jest prawidłowy i widzimy się 13 stycznia 😊

Eh głupia ta moja głowa... już myślę że 123% to nie 156%... Chciałam powtórzyć w sobotę jeszcze, ale jak nie kazał to nie ...

Już mam nie robić, bo napisał, że przyrost jest prawidłowy i widzimy się 13 stycznia 😊

Eh głupia ta moja głowa... już myślę że 123% to nie 156%... Chciałam powtórzyć w sobotę jeszcze, ale jak nie kazał to nie ...
A Ty jaki przyrost w % miałaś? Bo my chyba mamy zbliżone tygodnie?

Dzownilam sie zarejestrowac do mojego lekarza... pierwszy wolny termin 27 lutego... to juz bedzie 12t+1... przeciez w tym czasie juz prenatalne sie robi...
Wcisnela mi jakiegoś innego na 15 stycznia a to bedzie rowno 6tc.. ech jestem jakas zla,
Moj lekarz jest bardzo polecany do prowadzenia ciazy, ale chyba jednak trzeba bedzie isc prywatnie...
Siedze w pracy i mi sie plakac chce, to chyba jednak objaw ciazy 😂

reklama
Dzownilam sie zarejestrowac do mojego lekarza... pierwszy wolny termin 27 lutego... to juz bedzie 12t+1... przeciez w tym czasie juz prenatalne sie robi...
Wcisnela mi jakiegoś innego na 15 stycznia a to bedzie rowno 6tc.. ech jestem jakas zla,
Moj lekarz jest bardzo polecany do prowadzenia ciazy, ale chyba jednak trzeba bedzie isc prywatnie...
Siedze w pracy i mi sie plakac chce, to chyba jednak objaw ciazy [emoji23]

A masz możliwość pójść do tego Twojego prywatnie? Jakiś niemożliwy ten termin, przecież kontrole w ciąży są co 4 tyg to musi mieć wolne terminy...

A Ty jaki przyrost w % miałaś? Bo my chyba mamy zbliżone tygodnie?

Jeśli to do mnie pytanie: ja miałam 108% i dziś się okaże ile tym razem

Do góry