reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ja dzisiaj miałam 5,88 oby nam ta magiczna liczba rosła :)
Cześć wszystkim, wreszcie się zarejestrowałam, choć jakiś czas już podczytuję.
Nieśmiało bardzo usadzam się w tym wątku. Testy zrobione dwa z bielą. Za to dzisiaj poleciałam zrobić betę ze wzgl. na Sylwka i wynik delikatnie poza magiczną 5, czyli 5,44. Nie skaczę jeszcze z radości, choć wewnętrznie już się zamartwiam i marzę jednocześnie ;)
Pewnie ok piątku powtórzę badanie. Chyba już powinno być widać w miarę sensowny przyrost, jak sądzicie?

reklama
A w jakim jesteś dniu cyklu?
Cześć wszystkim, wreszcie się zarejestrowałam, choć jakiś czas już podczytuję.
Nieśmiało bardzo usadzam się w tym wątku. Testy zrobione dwa z bielą. Za to dzisiaj poleciałam zrobić betę ze wzgl. na Sylwka i wynik delikatnie poza magiczną 5, czyli 5,44. Nie skaczę jeszcze z radości, choć wewnętrznie już się zamartwiam i marzę jednocześnie ;)
Pewnie ok piątku powtórzę badanie. Chyba już powinno być widać w miarę sensowny przyrost, jak sądzicie?

@Pregerrs ja nigdy poza ciąża bety nie sprawdzałam ;)
ale jeśli faktycznie nam się udało i wszystko będzie ok, to jest to mega fart..

No to za Waszymi namowami idę na betę w czwartek przed pracą.

@Agnieva w 27dc. Przy cyklach mniej wiecejwięcej 26dniowych

W sumie te przeszło 5 miałam wczoraj. Dzisiaj jak robiłam test to nie wiem ile wyniosła.
@Marta200x krechy są bez wątpienia :) niestety stresu jest cały czas dużo przy ciazy :(

@Dwa+Trzy Hahah oczywiście termin na wrzesień nie na styczeń [emoji23] powiem Wam, ze ja już chyba zaczynam mieć Pregnancy brain, bo już plotę bez sensu... [emoji854] ja tez do tej pory każda ciąża na dupku, narazie progesteron chyba Ok ale dowiem się jeszcze na wizycie. Euthryox to myśle ze na pewno dalej brać

@lenka_8989 taki przyrost chyba jest Ok :)

@Kocianka to trzymam kciuki :) poza ciąża nigdy nie miałam wyniku większego niż 1 wiec czekamy na wzrost :) bete ogólnie powinno się powtarzać co 48h :)

@Anisa15: 22.01 to nie rak złe nawet, ale No właśnie u Ciebie beta kusi już o usg ;)

@Agnieva o wow ekstra, ze przy tej becie miałaś już druga kreskę . Gratulacje! To czekamy na powtórkę :)

@Madeline. Jak kalkulator pokazuje ze w normie to tak jest, kolejny przykład mojego ciążowego mózgu już [emoji854]

Witam Was w starym roku porannym negatywem [emoji25] Przykro dla mnie się kończy Ale neistey trzeba zaczekać dalej na okres [emoji58] Jest mi okropnie przykro bo pierwsze dwa testy dały nadzieję i cienie, ale niestety chyba kłamały. Pierwszy raz w życiu zobaczyłam na teście dwie kreski choć to tylko zarysy bardzo się z nich cieszyłam [emoji26] Przykro mi ale chyba będę musiała się z Wami pożegnać bo to nie wrzesień będzie moim miesiącem... [emoji32]

Witam Was w starym roku porannym negatywem [emoji25] Przykro dla mnie się kończy Ale neistey trzeba zaczekać dalej na okres [emoji58] Jest mi okropnie przykro bo pierwsze dwa testy dały nadzieję i cienie, ale niestety chyba kłamały. Pierwszy raz w życiu zobaczyłam na teście dwie kreski choć to tylko zarysy bardzo się z nich cieszyłam [emoji26] Przykro mi ale chyba będę musiała się z Wami pożegnać bo to nie wrzesień będzie moim miesiącem... [emoji32]

Bardzo mi przykro :( mam nadzieje, ze szybko zobaczysz te prawdziwe dwie kreseczki [emoji110]

Przykro mi. Życzę , abyś zobaczyła jak najszybciej te swoje wymarzone dwie kreseczki.

reklama
Trudno, nic nie poradzę. Martwi mnie to że @nie ma. Brzuch pobolewa od ok tygodnia i tyle. No i piersi nabrzmiale mega bolace. Jeszcze wczoraj wieczorem sobie jakiego buźka wymacalam pod lewa piersią. Nie mam pojęcia co się dzieje bo dziś 42 dc i najprawdopodobniej 14 dpo

Do góry