reklama
Preggers
Fanka BB :)
U mnie 24.12 powinna być @. Z zamieszania związanego z pogrzebem w najbliższej rodzinie nawet się nie zorientowałam kiedy minął termin. Wczoraj rano robiłam test. Dwie kreseczki. Od kilku dni męczy mnie kaszel a dziś okropnie się czuję. Leżę w łóżku i mam wrażenie, że mam gorączkę... [emoji17]
Gratuluje! A przeziębienia współczuje, lecz się domowymi sposobami syropy z cebuli, imbir itp. Do tego w aptece są syropy i tabletki dla ciężarnych prenal.en.
Aklime
Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w nowym roku,zdriwych dzieciatek i spokojnych ciaz
Nam wszyscy wczoraj zyczyli potomka, doslownie wszyscy, cala rodzina z jednej i drugiej strony. Nawet przygadywali dla meza jak sie za to ma zabrac.
Nam wszyscy wczoraj zyczyli potomka, doslownie wszyscy, cala rodzina z jednej i drugiej strony. Nawet przygadywali dla meza jak sie za to ma zabrac.
Dwa+Trzy
My wczoraj najbliższym powiedzieliśmy bo przecież, Kto bez ciąży robi za kierowcę w Sylwestra hahaha
A teraz cała w strachu bo apki krzyczą, że dzień spodziewanej @ wypada za 2 dni. Nie chcę mi się wierzyć, że testy wychodziły 6 dni przed i to takie ładne. Przy moich chłopakach takie kreski pokazywały się 6 dni ale po terminie @.
Przesłanie do dziewczyn, które pierwszy raz są w ciąży : Jak widzicie nie zmienia się nic nawet za trzecim razem
A teraz cała w strachu bo apki krzyczą, że dzień spodziewanej @ wypada za 2 dni. Nie chcę mi się wierzyć, że testy wychodziły 6 dni przed i to takie ładne. Przy moich chłopakach takie kreski pokazywały się 6 dni ale po terminie @.
Przesłanie do dziewczyn, które pierwszy raz są w ciąży : Jak widzicie nie zmienia się nic nawet za trzecim razem
Pociesze Cię że przy córce testy pozytywne wyszły mi 4 dni po @, A teraz 5 dni przed @My wczoraj najbliższym powiedzieliśmy bo przecież, Kto bez ciąży robi za kierowcę w Sylwestra hahaha
Dwa+Trzy
I nadal jesteś przed terminem @?Pociesze Cię że przy córce testy pozytywne wyszły mi 4 dni po @, A teraz 5 dni przed @
Zobaczę plamienie i czeka mnie zawał, choć to wszystko przecież takie normalne jak się Komuś tłumaczy haha
Ja jestem troszkę dalej niż Wy plamienia i krwawienie miałam w tej ciąży za każdym razem byłam na sorze. I tylko przy krwawienie okazało się że mam jakiś płyn koło dziecka bo czasem podnosiłam córkę. Do tego mam ten sam zestaw chorób co w 1 ciąży cukrzyca na insulinie, nadciśnienie, noewydolnosc szyjki, tarczyca została mi z pierwszej ciazy. Specem nie jestem ale jakby któraś potrzebowała czegoś to piszcie śmiało ja już wiem że każda ciąża inna w 1 nie miałam żadnych plamien ani krwawienI nadal jesteś przed terminem @?
Zobaczę plamienie i czeka mnie zawał, choć to wszystko przecież takie normalne jak się Komuś tłumaczy haha
Aklime
Tez zrobilam sie kierowca dlatego oszukaliśmy rodzine czemu nie pije, my jeszcze nikomu nie powiedzielismy, termin @ jutro...My wczoraj najbliższym powiedzieliśmy bo przecież, Kto bez ciąży robi za kierowcę w Sylwestra hahaha
reklama
Ja też jutro wybieram się na drugą betę. W laboratoriach będą mieli ruchI ja!
I nadal jesteś przed terminem @?
Bardzo dobrze Cię rozumiem, bo mam tak samo, wczoraj myślałam, że zejdę na zawał. Tak jak pisałam, wczoraj od rana ćmiło mnie w dole brzucha, ból nie przechodził, a wręcz troszkę się nasilił, teściowa już chciała jechać do szpitala, ale przypomniałam sobie, że w ciąży można wziąć nospę. Na szczęście po tabletce wszystko przeszło, no ale kto już ma za sobą poronienie inaczej do wszystkiego podchodzi.
Ja również życzę Wam wszystkiego, dobrego w nowym roku, szczęśliwego donoszenia i rozwiązania