reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Moni zamiast @dziwny śluz. Któraś dziewczyna to określiła że wygląda jak "katar" właśnie u mnie dokładnie taki jest. Zawsze miałam biały lepki przed okresem A teraz mam takkprzezroczystybinjest to dużo więcej, co chwilę latam do łazienki bo mam wrażenie że @ dostałam [emoji25][emoji58]

reklama
Moni zamiast @dziwny śluz. Któraś dziewczyna to określiła że wygląda jak "katar" właśnie u mnie dokładnie taki jest. Zawsze miałam biały lepki przed okresem A teraz mam takkprzezroczystybinjest to dużo więcej, co chwilę latam do łazienki bo mam wrażenie że @ dostałam [emoji25][emoji58]

Hmm No faktycznie długi cykl. Jak za kilka dni nie będzie to znowu zatestuj. Ja mam właśnie taki śluz dużo go leje się ze tez czasem sprawdzam czy nic nie plamie.

Brałam antybiotyki i chyba przez to. Miałam zawsze w miarę regularne ok 30 dniowe A tutaj poślizg. Owu opóźniona Ale dziś powinnam dostać najpóźniej jutro z nich obliczeń wynika, a tu się nie zapowiada [emoji52]
Hmm No faktycznie długi cykl. Jak za kilka dni nie będzie to znowu zatestuj. Ja mam właśnie taki śluz dużo go leje się ze tez czasem sprawdzam czy nic nie plamie.

Tym testom TO Ci powiem że już nie wierzę. Na dwóch były cienie i teraz negatyw. Jak nie będzie w czwartek to idę na bete [emoji4]

Tak, zrobię żeby mieć pewność, że wzrasta o minimum te 100% w przeliczeniu na 48h, a nie zwalnia. Nie podoba mi się też, że moja krew była zbadana dopiero 24h po oddaniu...nie wiem czy taki wynik można uznać za wiarygodny[emoji849] a ponoć od wartości 1200 przyrost bety zwalnia. Muszę po powrocie do domu poszukać starych wyników z pierwszej ciąży.
O kurde to faktycznie długo ją trzymali. Nic się nie martw i zrobimy w czwartek razem 😊😉
Ja z pierwszej ciąży nie mam ani jednej bety ,11 lat temu nawet nie wiedziałam że jest coś takiego :) za to zrobiłam chyba z 15 testów 😉🤣

Witam Was w starym roku porannym negatywem [emoji25] Przykro dla mnie się kończy Ale neistey trzeba zaczekać dalej na okres [emoji58] Jest mi okropnie przykro bo pierwsze dwa testy dały nadzieję i cienie, ale niestety chyba kłamały. Pierwszy raz w życiu zobaczyłam na teście dwie kreski choć to tylko zarysy bardzo się z nich cieszyłam [emoji26] Przykro mi ale chyba będę musiała się z Wami pożegnać bo to nie wrzesień będzie moim miesiącem... [emoji32]
Życzę Ci bys w Nowym Roku ujrzała dwie kreski !!! I mocno trzymam kciuki!

U mnie 24.12 powinna być @. Z zamieszania związanego z pogrzebem w najbliższej rodzinie nawet się nie zorientowałam kiedy minął termin. Wczoraj rano robiłam test. Dwie kreseczki. Od kilku dni męczy mnie kaszel a dziś okropnie się czuję. Leżę w łóżku i mam wrażenie, że mam gorączkę... 😔

U mnie 24.12 powinna być @. Z zamieszania związanego z pogrzebem w najbliższej rodzinie nawet się nie zorientowałam kiedy minął termin. Wczoraj rano robiłam test. Dwie kreseczki. Od kilku dni męczy mnie kaszel a dziś okropnie się czuję. Leżę w łóżku i mam wrażenie, że mam gorączkę... [emoji17]

Współczuje [emoji57] zdrówka!

reklama
Do góry