reklama
Gunka
Fanka BB :)
Wspolczuje ci moj maly wczoraj nie spal caly dzien myslalam ze pojdzie wieczorem wczesniej spac ale gdzie tam poszedl spac o drugiej w nocy. Wstal o 6 do jedzenia. Jeszcze sie nie ogladnelam a juz musialam wstawac bo starszakowi musialam teamsa uruchomic na zdalne lekcjeHej Dziewczyny, przycichłam bo mam dość. Mały znów w gorszej formie, w nocy budził się z krzykiem, co pierdnie to go rozrywa. Cały czas się wierci, jakby miał robaki w tyłku. Zasypia na chwile. To nic nowego, ale jest gorzej, niż przed szczepieniem. Czy to moga byc skutki uboczne jeszcze? W czwartek miał szczepionke na rota
Nie umie zasnąć, czy czemu nie śpi?Wspolczuje ci moj maly wczoraj nie spal caly dzien myslalam ze pojdzie wieczorem wczesniej spac ale gdzie tam poszedl spac o drugiej w nocy. Wstal o 6 do jedzenia. Jeszcze sie nie ogladnelam a juz musialam wstawac bo starszakowi musialam teamsa uruchomic na zdalne lekcje
Bo mój zawsze jadł i zasypiał. A teraz je, wrzeszczy jak go przytulam żeby zasnął (zasypia tylko na rękach, sam nie odpadnie), odkladam go choćby na kanapę to się śmieje, rozgląda, je swoją rączkę i ma dobry nastrój. To go zostawiam w spokoju i widze, że za np.30min czerwone powieki, zmęczona mina, to biorę go do uspania i znów ryk. I tak ze trzy podejścia, aż w końcu zaśnie na rękach, a rzuca sie i wierci jak nie wiem
Gunka
Nie tak ze nie moze zasnąć tylko on sie chce caly czas bawić u ciebie nic nie pomogla zmiana mleka na samo mm?Nie umie zasnąć, czy czemu nie śpi?
Bo mój zawsze jadł i zasypiał. A teraz je, wrzeszczy jak go przytulam żeby zasnął (zasypia tylko na rękach, sam nie odpadnie), odkladam go choćby na kanapę to się śmieje, rozgląda, je swoją rączkę i ma dobry nastrój. To go zostawiam w spokoju i widze, że za np.30min czerwone powieki, zmęczona mina, to biorę go do uspania i znów ryk. I tak ze trzy podejścia, aż w końcu zaśnie na rękach, a rzuca sie i wierci jak nie wiem
Sylvia_88
O u nas podobnie ostatnio. Po jedzeniu, po ok. 30 min - 1 h maluch robi się zmeczony, ziewa, a jak chce go uśpić to krzyk okropny, odłożę na chwilę to wrzask jeszcze gorszy.... Usypiam go przystawianiem do piersi (smoczek jest be, więc zostaje piersiosmoczek) i mimo ze chce to jednocześnie wierci się i krzyczy. Może taki etap w rozwoju.Nie umie zasnąć, czy czemu nie śpi?
Nie tak ze nie moze zasnąć tylko on sie chce caly czas bawić u ciebie nic nie pomogla zmiana mleka na samo mm?
[/QUOT
Było pare dobrych dni, ale znow duupa. Myslalam, że to wina szczepionki.
Dziś chyba męczyła go kupka, którą ostatni raz robił o północy. Czopek wypychał i nie zadziałało, więc nałożyłam prezerwatywe na termometr, nakremowałam końcówkę i podrażniłam odbyt i zrobil duzo całkiem miękkiej kupki. Chciałam go nakarmić ale znow płacz i zasnął. Nie wiem, czy to był powód, że był taki niespokojny i sie wiercił. Nie jestem fanką tych termometrowych metod, ale już dziś byłam zdesperowana.
Mam nadzieję, że minie ten etap, bo to męka dla dziecka, a dla nas to już nawet nie gadam. A jak zasypia? Na rękach też?
Mam nadzieję, że minie ten etap, bo to męka dla dziecka, a dla nas to już nawet nie gadam. A jak zasypia? Na rękach też?O u nas podobnie ostatnio. Po jedzeniu, po ok. 30 min - 1 h maluch robi się zmeczony, ziewa, a jak chce go uśpić to krzyk okropny, odłożę na chwilę to wrzask jeszcze gorszy.... Usypiam go przystawianiem do piersi (smoczek jest be, więc zostaje piersiosmoczek) i mimo ze chce to jednocześnie wierci się i krzyczy. Może taki etap w rozwoju.
Nie tak ze nie moze zasnąć tylko on sie chce caly czas bawić u ciebie nic nie pomogla zmiana mleka na samo mm?
Było pare dobrych dni, ale znow duupa. Myslalam, że to wina szczepionki.
Dziś chyba męczyła go kupka, którą ostatni raz robił o północy. Czopek wypychał i nie zadziałało, więc nałożyłam prezerwatywe na termometr, nakremowałam końcówkę i podrażniłam odbyt i zrobil duzo całkiem miękkiej kupki. Chciałam go nakarmić ale znow płacz i zasnął. Nie wiem, czy to był powód, że był taki niespokojny i sie wiercił. Nie jestem fanką tych termometrowych metod, ale już dziś byłam zdesperowana.
reklama
Sylvia_88
U nas też potrafi tyle zjeść i co najwyzej wiecej uleje, ale na czestotliwosc posiłków wplywu to nie maMasakra u nas z tym katastrofa. Maly nawet jak zje 160ml to po okolo dwoch godz glodny. U nas tez juz 6250 i 10tyg skonczyl w niedziele