Jakie macie objawy?Znowu przełożyłam szczepienie, mamy zapalenie uszu
Szybkiego powrotu do zdrowia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie macie objawy?Znowu przełożyłam szczepienie, mamy zapalenie uszu
Kochana okres mam mieć w piątek dziś zrobiłam test i takie coś wyszło. Jest nadzieja?Hej.
Ja jeszcze nie wrześniowa, okres mam mieć w piątek, kusi mnie zrobić test jutro albo dzisiaj już wieczorem ale nie wiem czy jest sens gratulacje!
O matko wspolczuje. U nas pomalu katar przechodzi. Jutro dzwonie sie rejestrowac na szczepienieLuiska tylko straszny wrzask od rana.. ona w zasadzie nigdy nie płacze a dziś ryk nie do uspokojenia a ma katar od dwóch dni znów.. i tak myślałam ze albo na płuca zeszło albo uszy i się nie pomyliłam
Biedactwo małe oby szybko się wykurowałaLuiska tylko straszny wrzask od rana.. ona w zasadzie nigdy nie płacze a dziś ryk nie do uspokojenia a ma katar od dwóch dni znów.. i tak myślałam ze albo na płuca zeszło albo uszy i się nie pomyliłam
Jak się macie w kolejnym dniu?
U mnie smoczki trojprzeplywowe puszczają za szybko jak dzisiaj wpłynie mi kasa pójdę po smoczki 3m slow flow bo z niego gęste je w 5min i tak. Zjada mi teraz 90-140 i o dziwo spała duzo. Pamiętam jak przez mgłę i nie zapisałam godziny jednego karmienia ale wydaje mi się że po jedzeniu o 20:30 jadła dopiero o
Srednio co ile dajesz te 90-140ml?
Co ile dajesz te 90-140ml?Jak się macie w kolejnym dniu?
U mnie smoczki trojprzeplywowe puszczają za szybko jak dzisiaj wpłynie mi kasa pójdę po smoczki 3m slow flow bo z niego gęste je w 5min i tak. Zjada mi teraz 90-140 i o dziwo spała duzo. Pamiętam jak przez mgłę i nie zapisałam godziny jednego karmienia ale wydaje mi się że po jedzeniu o 20:30 jadła dopiero o 0:30.
Kochana jaj podajesz córeczce ten dicopeg? Moja skończyła dopiero 6 tygodni, wiec nie wiem czy mogę jej już podawać ehh....dalej kupki jak plastelina, choć nie widać po niej, ze cierpi jak je robi, ale muszę ja rozpakować z panpersa i tak sobie ciśnie jak dorosły człowiek.Jak się macie w kolejnym dniu?
U mnie smoczki trojprzeplywowe puszczają za szybko jak dzisiaj wpłynie mi kasa pójdę po smoczki 3m slow flow bo z niego gęste je w 5min i tak. Zjada mi teraz 90-140 i o dziwo spała duzo. Pamiętam jak przez mgłę i nie zapisałam godziny jednego karmienia ale wydaje mi się że po jedzeniu o 20:30 jadła dopiero o 0:30.