reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Wy już dziewczyny bliskie jesteście magicznym 3 miesiącom. Ciekawa jestem, czy nastąpi w 4 miesiącu jakaś zmiana na lepsze... bo to mnie trzyma przy życiu, nadzieja, ze za 6 tygodni wiele rzeczy minie...

reklama
A co ile je? Moj w dzien co 2 gora co 2.5godz w nocy to przeciagnie czasem do co najwyzej 4godz ale tez najczęściej jest to 3godz

Wow nocki piękne!
Mojego na szczęście nie muszę nosić, nawet nie zaczynam.

Pospał 15min, zjadł w końcu i znów drzemie. Ehhhh boje sie znow nocy. Jeszcze kąpiel nas dziś czeka.

Wow nocki piękne!
Mojego na szczęście nie muszę nosić, nawet nie zaczynam.

Pospał 15min, zjadł w końcu i znów drzemie. Ehhhh boje sie znow nocy. Jeszcze kąpiel nas dziś czeka.
No dzis mialam nie najlepsza bo poszedl spac dopiero o drugiej. Dzisiaj tez sie boje bo wstal o 15 i teraz w najlepsze die bawi i ani mysli spać. Mam nadzieje ze nie bedzie powtorki🙃

Mój wczoraj skonczył8 tyg. Także leci 9tydz.
A jak Twój się bawi? Mój sie nie bawi 😂 tylko jak mu gadam to się śmieje i robi minki, coś tam wystęka. Tak to zżera swoją rączkę i macha rączkami i nóżkami, czasem śmieje się do sufitu albo lampy i bardzo się rozgląda, co go rozprasza i nie chce jeść czasem.

Mój wczoraj skonczył8 tyg. Także leci 9tydz.
A jak Twój się bawi? Mój sie nie bawi 😂 tylko jak mu gadam to się śmieje i robi minki, coś tam wystęka. Tak to zżera swoją rączkę i macha rączkami i nóżkami, czasem śmieje się do sufitu albo lampy i bardzo się rozgląda, co go rozprasza i nie chce jeść czasem.
No to u mnie jest to samo.😂 ja to nazywam zabawą😉 czasem go wkladam do bujaczka i sobie gada do tej kaluzeli, smieje sie do niej. Moj tez oglada lampy na suficie. Rece to pcha do buzi od miesiaca i slini sie strasznie. Przebieram go kilka razy dziennie bo stale ma ubranko mokre pod szyja.

reklama
No to u mnie jest to samo.😂 ja to nazywam zabawą😉 czasem go wkladam do bujaczka i sobie gada do tej kaluzeli, smieje sie do niej. Moj tez oglada lampy na suficie. Rece to pcha do buzi od miesiaca i slini sie strasznie. Przebieram go kilka razy dziennie bo stale ma ubranko mokre pod szyja.
Mojemu sie zaczal w poniedzialek 11tydzien

Do góry