reklama
Sylvia_88
Fanka BB :)
Dziękuję zamówiłam już ubranka na rozmiar 74 na wszelki wypadek, ale mam nadzieję, ze chociaz do Świąt te dotychczasowe jeszcze ponosiSylvia jaki on duży rośnie Ci jak na drożdżach, śliczny chłopak
Sylvia_88
DziękujęOjejku jaki piękny kawaler!!
Skąd ta mata? U nas 6100 i wyrasta z 68 długi egzemplarz nam się trafił
Twoja córeczka uroczo wygląda w tej sukieneczce i zdjecie profesjonalnie wygląda
A mata zamówiona na Allegro, firmy Ricokids
Sylvia_88
U nas karmienie mieszane. Daję mm co ok. 4-6 h jakieś 4 razy dziennie. A z piersi maluch je nawet co godzine jak nie śpi (a jak śpi to co 2 h). Teoretycznie jak mówią pediatrzy powinno sie karmić najpierw z piersi, potem mm jak nie wystarcza i 3 godziny przerwy... U mnie w praktyce to nie wychodzi po prostu. Staram się jak najdluzej karmic piersią, a jak już widzę, ze w kółko chce ssać i niecierpliwi sie to daję mm. Po 30 min. do godziny maluch znowu poplakuje, ssie raczki, szuka to znowu kp, aby dojesc lub jak chce maluszek uśpić się Może i dużo je, ale gruby nie jest, a jakbym spróbowała mniej karmic to awantura jest na całegoCo ile go karmisz ?
U nas karmienie mieszane. Daję mm co ok. 4-6 h jakieś 4 razy dziennie. A z piersi maluch je nawet co godzine jak nie śpi (a jak śpi to co 2 h). Teoretycznie jak mówią pediatrzy powinno sie karmić najpierw z piersi, potem mm jak nie wystarcza i 3 godziny przerwy... U mnie w praktyce to nie wychodzi po prostu. Staram się jak najdluzej karmic piersią, a jak już widzę, ze w kółko chce ssać i niecierpliwi sie to daję mm. Po 30 min. do godziny maluch znowu poplakuje, ssie raczki, szuka to znowu kp, aby dojesc lub jak chce maluszek uśpić się Może i dużo je, ale gruby nie jest, a jakbym spróbowała mniej karmic to awantura jest na całego
Ja też nie umiem karmić mniej, musi zjeść ile ma ochote, bo wrzask i nie zaśnie.
Gunka
Oj o awanturach na calego ja tez cos wiem moj tez je srednio co 2godz w nocy teraz przesypia do 3 lub 4 godzin z czego sie bardzo cieszęU nas karmienie mieszane. Daję mm co ok. 4-6 h jakieś 4 razy dziennie. A z piersi maluch je nawet co godzine jak nie śpi (a jak śpi to co 2 h). Teoretycznie jak mówią pediatrzy powinno sie karmić najpierw z piersi, potem mm jak nie wystarcza i 3 godziny przerwy... U mnie w praktyce to nie wychodzi po prostu. Staram się jak najdluzej karmic piersią, a jak już widzę, ze w kółko chce ssać i niecierpliwi sie to daję mm. Po 30 min. do godziny maluch znowu poplakuje, ssie raczki, szuka to znowu kp, aby dojesc lub jak chce maluszek uśpić się Może i dużo je, ale gruby nie jest, a jakbym spróbowała mniej karmic to awantura jest na całego
Dziewczyny my wczoraj mielismy chrzestteraz licze po cichutku ze moje dzuecko sie odmieni na lepsze czekam z niecierpliwoscia co pokażą nastepne dni
Oj o awanturach na calego ja tez cos wiem moj tez je srednio co 2godz w nocy teraz przesypia do 3 lub 4 godzin z czego sie bardzo cieszę
Dziewczyny my wczoraj mielismy chrzestteraz licze po cichutku ze moje dzuecko sie odmieni na lepsze czekam z niecierpliwoscia co pokażą nastepne dni
Tego Wam życzę!
Wiesz,ja nie dałam piersi małemu i wczoraj spał popoloudniiu i w nocy po 2.5-3.5h. A zawszs max 2h spał, a nawet i po godzinie wstawał. Daję mu też nowe mm, mieszam poki co z tym poprzednim. Kupki i bąki nadal dużo wysiłku wymagają, ale nie wiem czy to lepsze spanie to przypadek, czy faktycznie moje mleko mu nie pasowało? Nie wiem co myśleć i co robić?
Gunka
Ja bym jeszcze troche pokarmila samym mmTego Wam życzę!
Wiesz,ja nie dałam piersi małemu i wczoraj spał popoloudniiu i w nocy po 2.5-3.5h. A zawszs max 2h spał, a nawet i po godzinie wstawał. Daję mu też nowe mm, mieszam poki co z tym poprzednim. Kupki i bąki nadal dużo wysiłku wymagają, ale nie wiem czy to lepsze spanie to przypadek, czy faktycznie moje mleko mu nie pasowało? Nie wiem co myśleć i co robić?
Też mam taki plan, ale mam tak mało w piersiach, ze pompką sciagam po 40ml co 4h takze mleko w piersiach zaniknie pewnie na dniach,.jak mu nie dam piersiJa bym jeszcze troche pokarmila samym mm
reklama