reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Pokarm dalej odciągam,ale nie podaję mu póki co. Wydaje mi się, że na samym mm spokojniejszy jest, choć nie jest idealnie, ale lepiej. Dłużej i więcej śpi, ale też nie mówię, że zawsze 3h, mimo to widzę poprawę. Ulewa tylko ze dwa razy dziennie i to dlatego, że zaśnie i nie odbije mu się, albo szaleje przy karmieniu. Póki co zostaniemy na mm.
Jak u Was?
Pwnie próbujcie. Szkoda zeby nie maly denerwowal. Ciesze sie ze chociaz tyoche lepiej😉 u nas zeby nie zapeszac poprawa jakas jest. Nie spi na okrągło ale tlumacze to sobie tym ze skonczyl juz 9tygodni i bedzie spal coraz mniej. Za to duzo eiecej sie bawi sa, nie musze go caly czas nosic na rekach. W nocy wstaje dwa razy je i od razu zasypia. Takze puki co sie ciesze😅😉

reklama
Gunka, jak dobrze, że idzie ku lepszemu u Was 🥰 jak często teraz karmisz i ile ml?

Sopek, dziękuję! Jak u Was? Mała nadal taka grzeczniutka?

Mojego małego chyba za szybko wychwalilam 😂 weekend i wczoraj było super, jadł i spał, w nocy przede wszystkim dał mi też pospać. A dziś w nocy znów co 1.5-2h głodny jak nie wiem, wypijał ok 100ml.
Kurcze mamy teraz 8 tydzien. Moze to kolejny skok rozwojowy? Ja już nie wiem

Gunka, jak dobrze, że idzie ku lepszemu u Was 🥰 jak często teraz karmisz i ile ml?

Sopek, dziękuję! Jak u Was? Mała nadal taka grzeczniutka?

Mojego małego chyba za szybko wychwalilam 😂 weekend i wczoraj było super, jadł i spał, w nocy przede wszystkim dał mi też pospać. A dziś w nocy znów co 1.5-2h głodny jak nie wiem, wypijał ok 100ml.
Kurcze mamy teraz 8 tydzien. Moze to kolejny skok rozwojowy? Ja już nie wiem
W dzien je co dwie godz po 100ml a w nocy co trzy godz po 100ml. A ty po ile ml mu dajesz i jak czesto

W dzien je co dwie godz po 100ml a w nocy co trzy godz po 100ml. A ty po ile ml mu dajesz i jak czesto
W nocy dzis 100ml co 2h, a dzis w dzień 80-100ml co 1.5h. Szykuje 120ml, tak kazała położna,że niby co 3h tyle może zjesc. Ale u nas na opak wszystko.
Kurde a ostatnie 3 dni i noce były takie piękne.

W nocy dzis 100ml co 2h, a dzis w dzień 80-100ml co 1.5h. Szykuje 120ml, tak kazała położna,że niby co 3h tyle może zjesc. Ale u nas na opak wszystko.
Kurde a ostatnie 3 dni i noce były takie piękne.
Moze cie zmartwie. U mnie nie wazne ile by zjadl zawsze w dzien spi nie dluzej niz 2wie godz. Ostatnio wciągnął 160ml a i tak po dwuch godz koncert życzeń😂

Moze cie zmartwie. U mnie nie wazne ile by zjadl zawsze w dzien spi nie dluzej niz 2wie godz. Ostatnio wciągnął 160ml a i tak po dwuch godz koncert życzeń😂
😂 Jezuniu, mój jak sie budzi to wrzeszczy z głodu, muszę biegusiem robić butlę, bo już go słuchać nie mogę😂
A co jeszcze robi od dwóch dni, to szuka cycka,liże mi ubranie w miejscu piersi. Widać, że mu brakuje cycka. Szybko podkładam mu smoczka albo butelke wtedy 🤦‍♀️

😂 Jezuniu, mój jak sie budzi to wrzeszczy z głodu, muszę biegusiem robić butlę, bo już go słuchać nie mogę😂
A co jeszcze robi od dwóch dni, to szuka cycka,liże mi ubranie w miejscu piersi. Widać, że mu brakuje cycka. Szybko podkładam mu smoczka albo butelke wtedy 🤦‍♀️
To moze jak nie ma wiekszej poprawy to daj mu tego cyca😉

reklama
Do góry