reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Luiska moja mała je w dzień co ok 2-3h , w nocy średnio co 4h, nóżki robią się okrągłe :D ale nie wyglada grubo raczej tak normalnie póki co;) a ile wazy to nie wiem, na szczepieniu się dowiem :) mamy 17.11
Super 🥰 taka kruszynka się urodziła, a jak sobie radzi ♥️pamiętam jeszcze, jak pisałaś, że już urodziłaś, a tu już 2mce minęły chyba co?

reklama
Luiska 11.11 bedzie miała 2 miesiące :) często robisz mm w nocy? Udaje Ci się czasami odespać w dzień?

Luiska 11.11 bedzie miała 2 miesiące :) często robisz mm w nocy? Udaje Ci się czasami odespać w dzień?

A zaczyna już się śmiać? Mojemu zdarzy się kilka razy dziennie zaśmiać i coś tam zajęczeć😄
Mm robię przeważnie 3 razy w nocy , czasem mąż wstanie, choć staram się go nie budzić.
W dzien nie umiem spać, ale jak mały kolo 19 zaśnie, to ja tez idę spać. To do kolejnsgo karmienia te 2h pośpię.

A zaczyna już się śmiać? Mojemu zdarzy się kilka razy dziennie zaśmiać i coś tam zajęczeć😄
Mm robię przeważnie 3 razy w nocy , czasem mąż wstanie, choć staram się go nie budzić.
W dzien nie umiem spać, ale jak mały kolo 19 zaśnie, to ja tez idę spać. To do kolejnsgo karmienia te 2h pośpię.
A co ile maly ci w nocy wstaje? I ile tego mm mu w nocy dajesz?

A co ile maly ci w nocy wstaje? I ile tego mm mu w nocy dajesz?
Dziś była katastrofa, kupki i bąki go budziły i co godzine wył i znów głodny, to dziś tak po 50ml wypijał co godzine i odpadał ze zmęczenia. Ale pierś mu dawałam co dwie godziny.
A tak to normalnie w nocy co 2-2.5 h sie budzi i wypija ok 100-130ml.
A Twój?

Dziś była katastrofa, kupki i bąki go budziły i co godzine wył i znów głodny, to dziś tak po 50ml wypijał co godzine i odpadał ze zmęczenia. Ale pierś mu dawałam co dwie godziny.
A tak to normalnie w nocy co 2-2.5 h sie budzi i wypija ok 100-130ml.
A Twój?
Moj wstaje 3razy na noc srednio co dwie godz zdazy mu sie ze przeciagnie sobie do trzech godzin. I ja mu daje na jedno karmienie 100ml ale swojego mleka. Jak mi czasem braknie to zamiast swojego rozrabiam 100ml mm ale to nie zawsze zalezy ile odciagne pokarmu

Luiska jeszcze niestety nie uśmiecha się świadomie, ona bardzo mało jest aktywna w zasadzie zje i śpi..

reklama
Do góry