Super taka kruszynka się urodziła, a jak sobie radzi pamiętam jeszcze, jak pisałaś, że już urodziłaś, a tu już 2mce minęły chyba co?Luiska moja mała je w dzień co ok 2-3h , w nocy średnio co 4h, nóżki robią się okrągłe ale nie wyglada grubo raczej tak normalnie póki co a ile wazy to nie wiem, na szczepieniu się dowiem mamy 17.11
reklama
Luiska 11.11 bedzie miała 2 miesiące często robisz mm w nocy? Udaje Ci się czasami odespać w dzień?
A zaczyna już się śmiać? Mojemu zdarzy się kilka razy dziennie zaśmiać i coś tam zajęczeć
Mm robię przeważnie 3 razy w nocy , czasem mąż wstanie, choć staram się go nie budzić.
W dzien nie umiem spać, ale jak mały kolo 19 zaśnie, to ja tez idę spać. To do kolejnsgo karmienia te 2h pośpię.
Gunka
Fanka BB :)
A co ile maly ci w nocy wstaje? I ile tego mm mu w nocy dajesz?A zaczyna już się śmiać? Mojemu zdarzy się kilka razy dziennie zaśmiać i coś tam zajęczeć
Mm robię przeważnie 3 razy w nocy , czasem mąż wstanie, choć staram się go nie budzić.
W dzien nie umiem spać, ale jak mały kolo 19 zaśnie, to ja tez idę spać. To do kolejnsgo karmienia te 2h pośpię.
Dziś była katastrofa, kupki i bąki go budziły i co godzine wył i znów głodny, to dziś tak po 50ml wypijał co godzine i odpadał ze zmęczenia. Ale pierś mu dawałam co dwie godziny.A co ile maly ci w nocy wstaje? I ile tego mm mu w nocy dajesz?
A tak to normalnie w nocy co 2-2.5 h sie budzi i wypija ok 100-130ml.
A Twój?
Gunka
Fanka BB :)
Moj wstaje 3razy na noc srednio co dwie godz zdazy mu sie ze przeciagnie sobie do trzech godzin. I ja mu daje na jedno karmienie 100ml ale swojego mleka. Jak mi czasem braknie to zamiast swojego rozrabiam 100ml mm ale to nie zawsze zalezy ile odciagne pokarmuDziś była katastrofa, kupki i bąki go budziły i co godzine wył i znów głodny, to dziś tak po 50ml wypijał co godzine i odpadał ze zmęczenia. Ale pierś mu dawałam co dwie godziny.
A tak to normalnie w nocy co 2-2.5 h sie budzi i wypija ok 100-130ml.
A Twój?
Taki grzeczny AniołekLuiska jeszcze niestety nie uśmiecha się świadomie, ona bardzo mało jest aktywna w zasadzie zje i śpi..
reklama