Gunka
Fanka BB :)
O matko ty jeszcze pracujesz podziwiam. Ja to nie mam jak sie nawet wysikac super ze udalo ci sie wrocic do kp. Ja tez mialam chwile słabości w szpitalu myslalam ze nie dam rady ale jakos to ogarnelam i jeszcze cos zostalo powiedz mi ile razy twoje dziecko je w ciagu doby bo moj je 11, 12 razy czasem mi sie wydaje ze ja nic nie robie tylko mu jesc dajeCześć dziewczyny. Dawno mnie nie było My mieliśmy chrzest tydzień temu w niedzielę. Gości zaprosiłam do domu nie było wyjścia... tez mam dość tego koronawirusa. W czerwcu robiłam komunie córki i tez była w domu oszalec można. U nas wszystko ok. Mały waży 5400 w piątek kończy 2 miesiące. Ale to zleciało po drodze mieliśmy zoltaczke musiałam odstawić go od piersi na 2 dni żeby sprawdzić czy to pokarmowa i faktycznie tak było. Ledwo udało mi się wrócić do kp. Teraz jest tylko na piersi czasami wieczorem dam mu jeden raz butelkę na noc ale staram się tego nie robić. Chcialabym do 6 miesięcy tylko kp
Zobaczymy czy się uda. W nocy wstaje okolo 4 razy. Mały spi sam w łóżeczku. Na początku nie spałam cale noce aby nauczył się tam spać. Ogolnie tez nie wiem w co ręce włożyć. W domu mam 9 latke i zdalne nauczanie, oprócz tego przedszkola i jeszcze maleństwo. Pracuje tez zdalnie bo prowadze własną firmę i na to musze znalezc czas. Także nie jest lekko. Czasami strasznie boli mnie głowa bo nie wiem czy mam zajac się małym czy zrobic obiad czy lekcje z dzieckiem, do tego wydzwaniają klienci co chwile... oszalec można. Mąż dużo pomaga ale on głównie musi się zająć firma. Dla dziewczyn które mają jedno dziecko pocieszenie inni mają gorzej ale wszystkie damy rade bo