reklama
A jak zasypiają Wasze maluszki? Podczas jedzenia? Czy musicie nosić, kołysać itp? A jak nie śpią, to zapewniacie im jakieś "atrakcje"? Mojego jeszcze nic nie interesuje, nie umie tak sam za dlugo polezec, może 15min wytrzyma i pozniej juz placze
Sopek
Moderator
Luiska moja w zasadzie tylko je i śpi, może ok 1,5h w ciągu dnia nie śpi to wtedy do niej rozmawiamy, uśmiechamy się, dzieci pokazują jej zabawki itd Nie wybudzam na karmienie, dziś spała cięgiem w nocy 5h ale zazwyczaj budzi się co 3-4h w nocy.
Niezadowolona uważaj żeby Ci się zapalenie nie zrobiło bo to nie dużo trzeba jak już tak bolą (.)(.)
Niezadowolona uważaj żeby Ci się zapalenie nie zrobiło bo to nie dużo trzeba jak już tak bolą (.)(.)
Sopek
Moderator
Luiska oj tak aniołek mi się trafił, jak pierwsza córka. Śmieje się do męża ze córki wychodzą nam grzeczniejsze ale pocieszę Cię ze teraz moje chłopaki są grzeczni, usłuchani, nie ma w zasadzie problemów zwłaszcza ze starszym bo młodszy ma dopiero 3 lata wiec jeszcze różne swoje bunty ma
NieZadowolona25
Fanka BB :)
Też bym nie wybudzała, gdyby nie to ze mieliśmy takie problemy z jej karmieniem i przybieraniem na wadze. Jak sytuacja się unormuje to przestaniemy wybudzacA jak zasypiają Wasze maluszki? Podczas jedzenia? Czy musicie nosić, kołysać itp? A jak nie śpią, to zapewniacie im jakieś "atrakcje"? Mojego jeszcze nic nie interesuje, nie umie tak sam za dlugo polezec, może 15min wytrzyma i pozniej juz placze
Gunka
Nasz mały urodził się 3505g. Spadkową miał 3240g. A teraz waży 5400gTo podobno zalezy od wagi dziecka nasza urodzila sie 3140, spadkowa 2920, a dzisiaj waga pokazała 3920. Wiec jak na 6 tygodni to jest drobniutka
Gunka
Mam kazali przetrzymywac ze spaniem. Bo mój mały by cały czas jadlA kazali wam wybudzac w nocy? Bo mi tak
reklama
Gunka
Twoje dziecko to niczym moje nie przejmuj się jedziemy na tym samym wózkuA jak zasypiają Wasze maluszki? Podczas jedzenia? Czy musicie nosić, kołysać itp? A jak nie śpią, to zapewniacie im jakieś "atrakcje"? Mojego jeszcze nic nie interesuje, nie umie tak sam za dlugo polezec, może 15min wytrzyma i pozniej juz placze