reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Gunka, powiedzmy że z piersi 50-60ml, a mm miedzy 50ml a 100ml🙉 nigdy tak samo i przeważnie o roznych porach. Np.czasem zje piersi i zaśnie a za godzine wrzask i wypije 100ml butelki

reklama
Gunka, Luiska witam w klubie, mój dziś od godziny 9 spał może z pół godz a tak non stop płacz. Jak nie dostanie 120 ml mleka to drze sie niesamowicie. Raz dałam mu nawet 150 ale ulał po tym bardzo. Ja staram się mu dawać co 3 godz ale czasem się nie da. A dzisiaj już wysiadam :(

Gunka, Luiska witam w klubie, mój dziś od godziny 9 spał może z pół godz a tak non stop płacz. Jak nie dostanie 120 ml mleka to drze sie niesamowicie. Raz dałam mu nawet 150 ale ulał po tym bardzo. Ja staram się mu dawać co 3 godz ale czasem się nie da. A dzisiaj już wysiadam :(
Ja już dziś tez mam dość. A płakał dziś pół dnia. A ulewa mocno, bo podczas jedzenia ciśnie kupkę i automatycznie podnosi mu sie jedzenie 😭😭😭

Ja już mam tak od dłuższego czasu. W sobotę ważyłam małego i miał 5400. W niedzielę skończył 7tygodni. Za tydzień idziemy na szczepienia aż boję się znowu usłyszeć że mały za dużo przybral za te 8tygodni. Urodził się z waga 3505g

Gunka mój starszy też tak przybieral ale podawaliśmy mu mleko AR bo tak bardzo ulewal ze trzeba było. Pediatra mi nic nie powiedział, poprostu taka jego uroda. Teraz mały też dużo przybiera, dawno nie był ważony bo u nas ciężka sytuacja z wirusem. Ogólnie to po kokardy mam tego wirusa, starszak miał 3 dniowke a pediatra usilnie wmawiał mi koronawirusa u niego i chciał ma wymaz kierować. Chciałam małego szybko ochrzcić a wszystkie plany w dupe wzięły..

MamaChłopakow, teraz to już każda choroba jest koroną 🙉 poszaleli

Gunka, my mamy szczepienie 19.11. I juz sie boje , że mały rozniesie przychodnię 😆 no i jak zareaguje po szczepieniu, czy będzie jeszcze bardziej marudny?🤔🙉

U nas od kilku dni kolki takie bym powiedziała regularne. Zaczynają się między 17-18 i tak 2-3h trwają. Także juz powoli zbieram siły na tą akcje😢

Gunka mój starszy też tak przybieral ale podawaliśmy mu mleko AR bo tak bardzo ulewal ze trzeba było. Pediatra mi nic nie powiedział, poprostu taka jego uroda. Teraz mały też dużo przybiera, dawno nie był ważony bo u nas ciężka sytuacja z wirusem. Ogólnie to po kokardy mam tego wirusa, starszak miał 3 dniowke a pediatra usilnie wmawiał mi koronawirusa u niego i chciał ma wymaz kierować. Chciałam małego szybko ochrzcić a wszystkie plany w dupe wzięły..
Milo słyszeć że ktoś był w podobnej sytuacji i że pediatra nic nie mowil. A powiedz jak dawaliscie to mleko AR to on się bardziej najadal i robił dłuższe przerwy między posilkami? Też mam już dość tej całej sytuacji z wirusem. My mamy chrzest ustalony na 14 ale nie wiadomo co będzie bo coraz gorzej się dzieje. Żeby tylko ksiądz się nie rozchorowal i my to będzie git😉

Dziewczyny to chrzciny można robić? Nie ma zakazu? Nie uśmiecha ni się chrzcić rocznego dziecka które wrzeszczy bo się boi i biega po całym kościele..

Luiska my szczepienie mamy 17.11 to podobnie :)

reklama
Dziewczyny to chrzciny można robić? Nie ma zakazu? Nie uśmiecha ni się chrzcić rocznego dziecka które wrzeszczy bo się boi i biega po całym kościele..

Luiska my szczepienie mamy 17.11 to podobnie :)
My chrzcin nie robimy. Planujemy tylko ochrzcic w kościele. To znaczy na mszy będziemy tylko my i chrzestni😉 imprez raczej nie można robic

Do góry