reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
A dajesz juz tylko mm? To kilka dni moze kupki nie być,z tego co polożna mi mowiła. Nasz za to robi dużo i czesto kupke, co oznacza wrzask co chwile 🙈🙈🙈🥴
Narazie daje głównie moje mleko bo udało mi się cześć laktacji uratować. Już nie jest tego tyle ile było ale zawsze coś . Ze dwa trzy razy na dobę dokarmiam mm

Wiem co przeżywacie, trzeba to przetrwać.. u mnie na 4 dzieci tez się taki jeden egzemplarz trafil.. w domu miałam jeszcze wtedy 2 latke i 4 latka, podałam na twarz, byłam wykończona.. teraz mała jest mega spokojna , spi i je a jak nie spi to potrafi 1;5h leżeć w łóżeczku i sobie wszystko oglądać. U mnie zdecydowanie łatwiejsze w obsłudze są dziwczynki.. chłopcy nie byli tacy laskawi:rofl2:

Wiem co przeżywacie, trzeba to przetrwać.. u mnie na 4 dzieci tez się taki jeden egzemplarz trafil.. w domu miałam jeszcze wtedy 2 latke i 4 latka, podałam na twarz, byłam wykończona.. teraz mała jest mega spokojna , spi i je a jak nie spi to potrafi 1;5h leżeć w łóżeczku i sobie wszystko oglądać. U mnie zdecydowanie łatwiejsze w obsłudze są dziwczynki.. chłopcy nie byli tacy laskawi:rofl2:

Szczęsciara! 😁
Mi w szpitalu położne mówiły, że chłopcy częściej i bardziej cierpią z powodu kolek , wzdęć itp.,także cos w tym musi byc ;)

U nas dziś zadzwonił dzwonek do drzwi po 16 i maly tak sie wystraszyl (akurat wtedy ledwo co zasnal), że do teraz nie umiem ho odłozyc 🙈 jak go położe,to pośpi 15min i pobudka, za chwile płacz i znów na rękach zasnie po jakims czasie🥴
Położna dziś zaproponowala, żeby mm robić na herbatce koperkowej, zamiast na wodzie. Że ma to niby pomóc w bolach brzuszka i kolkach... co o tym myślicie?

U nas dziś zadzwonił dzwonek do drzwi po 16 i maly tak sie wystraszyl (akurat wtedy ledwo co zasnal), że do teraz nie umiem ho odłozyc 🙈 jak go położe,to pośpi 15min i pobudka, za chwile płacz i znów na rękach zasnie po jakims czasie🥴
Położna dziś zaproponowala, żeby mm robić na herbatce koperkowej, zamiast na wodzie. Że ma to niby pomóc w bolach brzuszka i kolkach... co o tym myślicie?
Nigdy o tym nie słyszałam ale warto spróbować😉 sama chyba się skuszę😂

reklama
Nigdy o tym nie słyszałam ale warto spróbować😉 sama chyba się skuszę😂

Ja już zaczynam od dziś 😂 zrobiłam jak mówiła- naparzyłam koperku na cały jeden dzień i bede na bazie tego robić mm (mowila zeby zrobić do termosu, ja nie mam takiego nowego w domu, więc mam w dzbanku i bede podrzewać albo dolewać trochę przegotowanej wody do butelki)

Do góry